Μητρώο Στελεχών ΝΔ: Ποιοι τρεις θεσσαλονικείς ήταν στη συνάντηση με τον Μητσοτάκη

Επιμένει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ανάδειξη νέων στελεχών για τα ψηφοδέλτια αλλά και τον κομματικό μηχανισμό και σήμερα το μεσημέρι είχε στην Πειραιώς συζήτηση με 32 στελέχη που επιλέχθηκαν μέσα από την διαδικασία του Μητρώου Αξιολόγησης Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας. Πρόκειται για ανθρώπους όλων των ηλικιών που προέρχονται από την επιστημονική κοινότητα, τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Τα κόμματα θεωρούνται απο την κοινωνία, κλειστοί μηχανισμοί στους οποίους για να έχει κάποιος πρόσβαση, πρέπει να έχει κάποιου είδους προσωπική γνωριμία. Ήμουν και είμαι αποφασισμένος αυτό να το αλλάξω. Και αν δύο λέξεις συμβολίζουν τη φιλοσοφία του Μητρώου, αυτές οι λέξεις είναι ευκαιρίες και αξιολόγηση”, τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Μεταξύ των 32 στελεχών ήταν και τρία απο τη Θεσσαλονίκη, τα ονόματα των οποίων μάλιστα ακούγονται ήδη για τη στελέχωση των ψηφοδελτίων της ΝΔ: ο καρδιολόγος Διαμαντής Γκολιδάκης, που ακούγεται για την Α’ περιφέρεια, και οι Κώστας Ευθυμίου, δικηγόρος και Λάμπρος Καούδης, οικονομολόγος, που ακούγονται για τη Β’ περιφέρεια.

No Comments Yet

Comments are closed