Μήνυμα νίκης έστειλε από τη Φιλαδέλφεια ο Παντελής Σκαρλάτος

Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα στο Κελεσόγλειο Πολιτιστικό Κέντρο ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Σκαρλάτος έστειλε μήνυμα νίκης και ενότητας προς όλους τους συνδημότες του τονίζοντας ότι «από εδώ, από τη Φιλαδέλφεια πρέπει να δώσουμε ένα ισχυρό μήνυμα ότι γίνεται. Ένα ισχυρό μήνυμα ότι ο μπορούμε να αλλάξουμε το δήμο μας».

«Την Κυριακή τα παιχνίδια με το δήμο μας σταματάνε, πρέπει να πάνε στο σπίτι τους όσοι χρησιμοποιούν το δήμο για προσωπική φιλοδοξία, όσοι χρησιμοποιούν το δήμο για επάγγελμα, όσοι χρησιμοποιούν το δήμο μας για πολιτικό εφαλτήριο», είπε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της «αν.α.σ.α». «Εμάς μας ενδιαφέρει να έχουν όλες οι περιοχές νερό, να έχουν όλες οι περιοχές αποχέτευση, να έχουν όλοι οι δημότες μας πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες, να μπορούν να μετακινηθούν με αξιοπρέπεια. Μας ενδιαφέρει οι δημότες μας να ζουν αξιοπρεπώς», συμπλήρωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου.

Αναφερόμενος στις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού του για την περιοχή της Φιλαδέλφειας ο κ. Σκαρλάτος τόνισε ότι στις προτεραιότητές του είναι μεταξύ άλλων η αξιοποίηση του υγροτόπου της Πικρολίμνης, η αγροτική οδοποιία και η συντήρηση του πολιτιστικού κέντρου.

«Όπου και αν πήγαμε, οι συνδημότες μας αγκάλιασαν την προσπάθειά μας για ένα δήμο καλύτερο, ένα δήμο πρότυπο. Ήρθε η ώρα να γυρίσουμε σελίδα και να οδηγήσουμε το δήμο μας σε νέα πορεία. Όλοι μαζί μπορούμε να το καταφέρουμε. Ζητώ τη στήριξή σας», κατέληξε ο κ. Σκαρλάτος.

No Comments Yet

Comments are closed