Μια εύκολη και γρήγορη συνταγή: Εύκολη καρμπονάρα με philadelphia και μπέικον!

Έτοιμη σε 12 λεπτά, η πιο εύκολη καρμπονάρα είναι η λύση στη λιγούρα σας!

Για την εύκολη καρμπονάρα θα χρειαστείτε:

500 γρ ‏σπαγγέτι ή λινγκουίνι
1 κουτ. σουπ. ‏ελαιόλαδο
4 φέτες ‏μπέικον κομμένες σε μικρά κομμάτια
175 γρ ‏PHILADELPHIA με Ζαμπόν
‏Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό, βράζετε τα ζυμαρικά al dente.
Κρατάτε μια κουταλιά από το νερό που βράσανε τα ζυμαρικά σε ένα ποτήρι. Στη συνέχεια τα σουρώνετε.

Στην ίδια κατσαρόλα ρίχνετε το ελαιόλαδο και μόλις κάψει, προσθέτετε το μπέικον και ανακατεύετε μέχρι να ψηθεί και να πάρει χρώμα.

Στην ίδια κατσαρόλα ρίχνετε το ελαιόλαδο και μόλις κάψει, προσθέτετε το μπέικον και ανακατεύετε μέχρι να ψηθεί και να πάρει χρώμα.

Προσθέτετε επίσης το Philadelphia με Ζαμπόν και μισό ποτηράκι από το νερό των μακαρονιών και ανακατεύετε, βάζοντας ταυτόχρονα και τα ζυμαρικά.

Προσθέτετε μια πρέζα αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρετε.

No Comments Yet

Comments are closed