Μια ακόμη απώλεια μετρά η παράταξη Σούλα στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Θέμα ημερών ήταν η δήλωση ανεξαρτητοποίησης του πρώην αντιδημάρχου Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολιτικής Προστασίας και προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου Κορδελιού Ευόσμου Βασίλη Ανδρεάδη από την πλειοψηφούσα παράταξη.

Ο κ. Ανδρεάδης κατέθεσε σήμερα το μεσημέρι στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου την επιστολή με την οποία γνωστοποιεί την αποχώρησή του από την παράταξη του Πέτρου Σούλα ενώ πριν λίγη ώρα ανακοινώθηκε και επίσημα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του myportal.gr, ο κ. Ανδρεάδης το προσεχές διάστημα αναμένεται να ανακοινώσει την κάθοδό του στις εκλογές του ερχόμενου Μαΐου ως επικεφαλής ενός νέου ψηφοδελτίου το οποίο στελεχώνεται τόσο από νέους ανθρώπους, όσο από παλιά στελέχη, γνώριμα στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ένα μήνα πριν είχαμε γράψει ότι η ανεξαρτητοποίηση του κ. Ανδρεάδη και η δημιουργία μιας νέας παράταξης στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου ήταν θέμα ημερών.

Μαζί του αναμένεται να συστρατευτεί και ο Σωτήρης Μαγόπουλος αλλά και στελέχη από άλλες παρατάξεις.

No Comments Yet

Comments are closed