Μεταγραφές και αλλαγές στα ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης

Μεγάλη κινητικότητα παρατηρείται στο ραδιοφωνικό τοπίο της Θεσσαλονίκης. Από Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου οι περισσότεροι σταθμοί ξεκινούν το πρόγραμμα της νέας σεζόν.

Πλήρης είναι η ανανέωση για τον Νοrth 98 Fm. Στο τιμόνι του θα βρίσκεται ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Μωυσής ενώ στο σταθμό έχουν γίνει αρκετές μεταγραφές απο τoν Focus Fm.

Στα μικρόφωνα, πλην του κ. Μωυσή, θα βρίσκονται και οι Όλγα Γκάλη, Ειρήνη Γκέλη, Έφη Τσαμπάζη, Άρης Παπιδάκης, Ντόνια Κανιτσάκη, Βαγγέλης Στολάκης, Φιλία Νομικού, Έλενα Καραβασίλη και Νένα Μυρωνίδου.

Νέο πρόγραμμα και στον Flash 99.4 με τους Γιάννη Στρίκο, Σταύρο Οραήλογλου, Θόδωρο Παπαδόπουλο, Θόδωρο Καλέση, Μίνα Αφεντούλη και Σταμάτη Βαλασιάδη πίσω απο τα μικρόφωνα.

Παραμένει το δίδυμο Μπάμπη Τσιομπάνογλου και Μελίνας Καραπαναγιωτίδου στον Real FM Θεσσαλονίκης αλλά σε νέα ώρα (12:00-14:00) ενώ σε νέα ώρα (16:00-18:00) μετακινείται και η εκπομπή της Μαρίας Σαμολαδά. Από το περσινό πρόγραμμα θα απουσιάζει ο Λάζαρος Θεοδωρακίδης.

Ξεκίνημα με μεταγραφές γνωστών παραγωγών του ραδιοφώνου, όπως των Μαρίας Στύλου, Πέτρας Καρυώτη και Έλενας Μπαρμπάκου και για τον Love 106.5.

No Comments Yet

Comments are closed