Μελιτζάνες με αυγά στον φούρνο

Η καταγωγή της συνταγής είναι από το Χρυσό Σερρών.

Παρατηρήσεις

  • Η αρχική συνταγή θέλει τις μελιτζάνες αλευρωμένες, αλλά μπορείτε να το παραλείψετε.
  • Έχει σημασία η κάλυψη του ταψιού με τις μελιτζάνες γιατί έτσι η ντομάτα δεν περνά κάτω από τις μελιτζάνες και το πιάτο είναι ζουμερό και σαλτσάτο
  • Η λεπτή στρώση των υλικών επιτρέπει στο αυγό να στερεοποιηθεί άμεσα!
  • Μπορείτε να συνοδεύσετε με μπύρα ή λευκό κρασάκι.

 

πηγή: cretangastronomy.gr

 

 

No Comments Yet

Comments are closed