Μέλη του Ρουβίκωνα «σήκωσαν» πανό στην Ακρόπολη για τον Κουφοντίνα

Στην ακρόπολη βρέθηκαν, αυτή τη φορά, τα μέλη του Ρουβίκωνα, οι οποίοι άπλωσαν πανό μπροστά από το μνημείο του Παρθενώνα, υπέρ του αρχιεκτελεστή της «17 Νοέμβρη» Δημήτρη Κουφοντίνα, ζητώντας να του χορηγηθεί άδεια και κατηγορώντας την πολιτεία ότι «σκοτώνει» τον απεργό πείνας.

Μεταξύ άλλων, στο κείμενο που ανάρτησαν σε σχετική ιστοσελίδα τα μέλη του Ρουβίκωνα αναφέρουν ότι «Επιλέξαμε να σηκώσουμε πανό αλληλεγγύης στο Δ. Κουφοντίνα μπροστά στον Παρθενώνα. Ως ένα καλό σημείο για να απευθυνθούμε στον κόσμο που έχει έρθει εδώ ως τουρίστας και επιλέγει να αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει στον τόπο που διασκεδάζει, ή τον κόσμο που έστω, δεν έχει αφήσει την κρίση του στο ξενοδοχείο..

Επειδή φανταζόμαστε τι πρόκειται να ακούσουμε για αυτή μας την παρέμβαση, ξεκαθαρίζουμε πως ούτε τρυκάκια, ούτε καν προκηρύξεις δεν μοιράζαμε στον χώρο.»

Σε φωτογραφία που αναρτήθηκε στον ίδιο ιστότοπο εικονίζονται τουλάχιστον τέσσερις συμμετέχοντες, οι οποίοι φαίνεται να κρατούν ένα πανό με το σύνθημα «Η ελληνική Δημοκρατία σκοτώνει απεργό πείνας, άδεια στον Δ. Κουφοντίνα».

 

No Comments Yet

Comments are closed