Μεγαλύτερη η επιδότηση συμμετοχής επιχειρήσεων-μελών του ΕΒΕΘ στην 85η ΔΕΘ

 

 

 

Την επιδότηση της συμμετοχής επιχειρήσεων-μελών του στην ΔΕΘ, η οποία διοργανώνεται φέτος για 85η φορά, στις 5-13 Σεπτεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, συνεχίζει και φέτος το ΕΒΕΘ.

Η φετινή διοργάνωση επιθυμεί να στείλει ένα αισιόδοξο μήνυμα για την επανεκκίνηση της οικονομίας, που τόσο σφοδρά έχει πληγεί από την πανδημία του Covid-19, το οποίο θα μοιραστεί με όλες τις χώρες που θα συμμετάσχουν και κυρίως με την Τιμώμενη Χώρα της 85ης ΔΕΘ, τη Γερμανία.

Οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης συνεργάζονται, για τους κανόνες και τα πρωτόκολλα ασφαλείας που απαρέγκλιτα θα τηρηθούν, με τα αρμόδια Υπουργεία, τον ΕΟΔΥ και τον Εκθεσιακό Οργανισμό της Κολωνίας, για την απόλυτα ασφαλή διεξαγωγή της έκθεσης.

Στο πλαίσιο αυτό, το ΕΒΕΘ αποφάσισε την ενοικίαση εκθεσιακού χώρου στο Περίπτερο 16, συνολικού εμβαδού 1.300 τμ., προκειμένου να στεγάσει επιχειρήσεις-μέλη του, επιδοτώντας τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση.

Οι επιχειρήσεις-μέλη του Επιμελητηρίου θα εγκατασταθούν σε σταντ εμβαδού κατ’ ελάχιστον 18 τμ., καθώς το ανωτέρω πρωτόκολλο προβλέπει ότι σε κάθε 9 τ.μ. εκθεσιακού χώρου δεν μπορούν να βρίσκονται ταυτόχρονα περισσότερα από 2 άτομα (π.χ. ένας εκθέτης και ένας επισκέπτης).

Λόγω των ιδιαίτερα δυσμενών συνθηκών που έχει προκαλέσει η πανδημία στην οικονομία, η Διοίκηση του Επιμελητηρίου, αποφάσισε -για τη φετινή συμμετοχή στη ΔΕΘ- να αυξήσει την επιδότηση προς τα μέλη του, προκειμένου το ποσό που θα χρειασθεί να καταβάλουν να παραμείνει στα επίπεδα της προηγούμενης χρονιάς, παρά το μεγαλύτερο εμβαδόν των εκθεσιακών χώρων τους.

Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τις προϋποθέσεις και τους όρους συμμετοχής, μπορείτε να βρείτε εδώ ή επικοινωνώντας με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου & Εκδόσεωv του ΕΒΕΘ, Τηλ: 2310370132.

No Comments Yet

Comments are closed