Με το “καλημέρα” διαφωνίες στη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Μπουτάρης για ένα “προοδευτικό αυτοδιοικητικό σχήμα”

Πριν λίγο ξεκίνησε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης η σύσκεψη που συγκάλεσε ο Γιάννης Μπουτάρης και η “Πρωτοβουλία” για τη συγκρότηση ενός προοδευτικού αυτοδιοικητικού σχήματος, όπως το περιγράφουν.

Ως τώρα από την “Πρωτοβουλία” το παρών πλην του Γιάννη Μπουτάρη δίνει η Μαρία Πασχαλίδου , απο την “Κίνηση των 5” οι Γιώργος Αβαρλής και Ανδρέας Κουράκης, απο την “Ανοικτή Πόλη” η Ρία Καλφακάκου και ο Θέμης Χαρίσης, ο υποψήφιος δήμαρχος της Οικολογίας-Αλληλεγγύης Μιχάλης Τρεμόπουλος, οι Χρήστος Παπαστεργίου και Άκης Αγγελίδης από το ΚΙΝΑΛ, οι Σπύρος Βούγιας και Νίκος Νυφούδης και “ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη”, οι Σάκης Παπαθανασίου και Στ. Εμμανουηλίδης απο το Δίκτυο Αριστερών Δημοκρατών, από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Αντώνης Χατζηδιαμαντής, απο το Ποτάμι η Γιάννα Παναγοπούλου και ο Χρόνης Μακρίδης από το Δίκτυο Σύγχρονων Δημοκρατών.

Ωστόσο με το “καλημέρα” υπήρξαν διαφωνίες καθώς ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Χρήστος Παπαστεργίου αντέδρασε στην παρουσία εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ και αποχώρησε. Σημείωσε πως η συμμετοχή κομμάτων όπως του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν υποδείξει υποψήφιο υπονομεύει την πρωτοβουλία.

Επίσης σε ανακοίνωσή της η “ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη” πρότεινε αυτήν ως πυρήνα της συσπείρωσης.

No Comments Yet

Comments are closed