Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 5ο Business Networking του Marketing Club

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 5ο Business Networking του Marketing Club, με θέμα: «Success Stories- ‘Έμπνευση & Καινοτομία» που πραγματοποιήθηκε στις 12 Δεκεμβρίου στο The MET Hotel, στη Θεσσαλονίκη.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος του Marketing Club, Τσαμπίκος Κοκκάρης απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και παρουσίασε το βίντεο του τελευταίου πολύ επιτυχημένου Brainstorming Game που διοργάνωσε το MarketingClub, με θέμα: «Marketing Club in the Future».

Στο BusinessNetworking, πέντε εξαίρετοι ομιλητές – γνωστοί και επιτυχημένοι επιχειρηματίες και στελέχη της χώρας μας, μοιράστηκαν μαζί με πλήθος επιχειρηματιών και στελεχών Marketing τη δική τους επιτυχημένη ιστορία.

Ο κος Γεώργιος Πορτοκαλίδης Διευθύνων Σύμβουλος στην «ΙΩΝΙΚΗ ΣΦΟΛΙΑΤΑ», ο κος Μάριος Γράντας Διευθυντής Marketing της «EPSILON NET GROUP», o κος Αστέριος Σαρήμτσαλης Εμπορικός Διευθυντής της «STONE GROUP», o κος Κωνσταντίνος Αλέξογλου CEO της «LOCEYE» και ο κος Αντώνης Βεζύρογλου Ιδρυτής & Γενικός Διευθυντής της εταιρείας «ΑΠ’ΤΑ ΠΕΡΙΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΒΕΖΥΡΟΓΛΟΥ», κέντρισαν το απόλυτο ενδιαφέρον του κοινού, μεταφέροντας ο καθένας τη δική του πορεία προς αυτό που ονομάζουμε «επιτυχία», παρουσιάζοντας ο καθένας τις δυσκολίες που αντιμετώπισε αλλά και τις ευκαιρίες που δεν άφησε να χαθούν, την έμπνευση που έγινε δημιουργία, την καινοτομία που ο καθένας εφάρμοσε στην δική του επιχείρηση, επιτυγχάνοντας έτσι με πολύ κόπο και δουλειά, αλλά και με πολύ όρεξη και μεράκι, να κάνει το όραμα πράξη.
Οι ομιλητές τόνισαν με ιδιαίτερη έμφαση, ο καθένας με το δικό του τρόπο, τη σημασία που έχει στην πορεία προς την επιτυχία, η ομαδικότητα και η συνεργασία!

Κοινό στοιχείο στο οποίο συμφώνησε από κοινού ολόκληρο το πάνελ της εκδήλωσης ήταν πως η πραγματοποίηση των ονείρων μας και η επίτευξη των στόχων μας περνούν πάντα και πρωταρχικά μέσα από την πραγματική αγάπη για τη δουλειά μας και την προσήλωση στις ανάγκες του κοινού στο οποίο απευθυνόμαστε.

Την εκδήλωση συντόνισε η κα ΑγγελοπούλουΔώρα, Marketing & Sales Professional της AD-Marketing & Sales Management.

Μια πραγματικά εμπνευσμένη εκδήλωση με άκρως ενδιαφέρουσες επιτυχημένες ιστορίες επιχειρηματικότητας, με έντονα τα στοιχεία της ομαδικής δουλειάς, της συνεργασίας, της μεθοδικότητας, της αισιοδοξίας, που αναμφισβήτητα ενέπνευσε το κοινό που την παρακολούθησε, μεταφέροντας το κεντρικό μήνυμα του ίδιου του Marketing Club που την διοργάνωσε, το γνωστό «Together We Are Stronger».

Την εκδήλωση ακολούθησε το καθιερωμένο wine & networking του MarketingClub, στο οποίο όλοι είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν, να συνομιλήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις.

No Comments Yet

Comments are closed