Μαζικά Viber Μηνύματα: Τι πρέπει να ξέρετε για τη νέα καινοτόμα Υπηρεσία!

Η αποστολή μαζικών μηνυμάτων αποτελεί μια επαγγελματική υπηρεσία, μέσω της οποίας έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε μαζικές αποστολές γραπτών μηνυμάτων από τον υπολογιστή, εύκολα και οικονομικά. Σε σχέση με άλλες μορφές διαφήμισης και προώθησης, όπως είναι τα ενημερωτικά φυλλάδια, η αποστολή emails κλπ, η Μαζική Αποστολή Viber Μηνυμάτων είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος και αυτός με το χαμηλότερο κόστος. Αποτελεί ένα επικοινωνιακό όπλο του σύγχρονου marketing. Μπορείτε να επικοινωνείτε με τους καταναλωτές, όπου και αν βρίσκονται και να τους ενημερώνετε για τρέχουσες εκπτώσεις και προσφορές.

Η χρήση της υπηρεσίας είναι εξαιρετικά απλή και απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις, ανεξάρτητα από το μέγεθος και το αντικείμενο δραστηριότητας τους. Σας παρέχει ακόμα αναφορές παράδοσης και στατιστικά στοιχεία, για να έχετε πλήρη εικόνα της πορείας των αποστολών που πραγματοποιήσατε.

Μπορείτε να στέλνετε ταυτόχρονα όσα γραπτά μηνύματα επιθυμείτε και να ενημερώνετε το πελατολόγιό σας για νέα προϊόντα και υπηρεσίες και γενικότερα για τις δραστηριότητες της επιχείρησής σας. Να ενδυναμώσετε τη σχέση σας με  τους ήδη υπάρχοντες πελάτες σας, αλλά και να προσεγγίσετε νέους.

Η υπηρεσία Viber Messaging, χρησιμοποιείται ήδη από μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων και επαγγελματιών, από οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης και φορείς για την ενημέρωση των πολιτών, από συλλόγους και σωματεία για προώθηση των δράσεων τους, από διαφημιστικές εταιρείες σαν μέσο διαφήμισης, αλλά και από ιδιώτες που θέλουν αποστείλουν ευχετήρια μηνύματα σε γιορτές και γενέθλια. Είναι ένα εργαλείο, με τη βοήθεια του οποίου, απευθύνεστε μαζικά και ταυτόχρονα στους καταναλωτές και τους προσεγγίζετε αποτελεσματικά.

Επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν ήδη την υπηρεσία, όπως εμπορικά καταστήματα, ινστιτούτα αισθητικής, πολιτικά γραφεία, ασφαλιστικές εταιρείες, επιχειρήσεις εστίασης, κλπ, έχουνε δει τις πωλήσεις τους να αυξάνονται. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι έχει καθιερωθεί σαν ένας από τους κορυφαίους τρόπους προώθησης και διαφήμισης, τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο αποστολέας που θα φαίνεται στους παραλήπτες ορίζεται από εσάς και μπορεί να είναι διαφορετικός σε κάθε αποστολή σας.   Επίσης έχετε τη δυνατότητα να στέλνετε προσωποποιημένα μηνύματα για πιο άμεση επικοινωνία με το πελατολόγιο, χρησιμοποιώντας κάποια προσωπικά στοιχεία των παραληπτών, π.χ. όνομα, επίθετο κλπ.

Είναι ένας τρόπος προβολής, που σε σχέση με κάποιους άλλους, όπως την αποστολή ενημερωτικών emails, τις έντυπες καταχωρήσεις σε εφημερίδες και περιοδικά, έχει αποδειχτεί ότι είναι και αποτελεσματικότερος και σίγουρα πιο οικονομικός. Τα αποτελέσματα από τη χρήση  του είναι άμεσα και οι πωλήσεις σας θα αναβαθμιστούν και θα αυξηθούν.

No Comments Yet

Comments are closed