Μάθετε ποιον παίκτη «έκοψαν» από το «Survivor 1» για να συμμετάσχει ο Στέλιος Χανταμπάκης και φέτος ταξιδεύει για Άγιο Δομίνικο

Ο λόγος για…

 

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για να δούμε και πάλι στις οθόνες μας το «Survivor 2» μέσα από την συχνότητα του ΣΙΓΜΑ όπου θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Ιανουαρίου.

Η ομάδα των «Διάσημων» έχει ολοκληρωθεί και τα ονόματα ανακοινώθηκαν. Σε πολλούς έγινε πρόταση για να συμμετάσχουν στο παιχνίδι, όμως δεν κατάφεραν να περάσουν όλοι τα δοκιμαστικά. Ένας από τους κερδισμένους, είναι ο κολυμβητής Γιάννης Δρυμωνάκος, ο οποίος έδωσε τα χέρια με την τουρκική παραγωγή και την Παρασκευή πετάει για Άγιο Δομίνικο.

 

Ωστόσο σύμφωνα με ελληνικά δημοσιεύματα αυτό που δεν γνωρίζαμε για το συγκεκριμένο παίκτης είναι ότι ήταν από τους πρώτους που είχε υπογράψει πέρυσι για να μπει στο «Survivor 1», όμως δύο μέρες πριν ταξιδέψει αποχώρησε για προσωπικούς λόγους.

Μάλιστα ο ίδιος είχε πει: «Προέκυψε ένα αρκετά σοβαρό οικογενειακό θέμα τελευταία στιγμή και ούτε δύο μέρες πριν από την πτήση για τον Άγιο Δομίνικο αποφάσισα να μην πάω, για λόγους ανωτέρας βίας». Έτσι, όπως διαβάζουμε στο dimisblog στο youweekly.gr αφού ακύρωσε την συμμετοχή του στο «Survivor 1» έβαλαν τελευταία στιγμή τον Στέλιο Χανταμπάκη στο παιχνίδι, ο οποίος είχε αυτοπροταθεί για το reality επιβίωσης. Έτσι κι έγινε… και τον έκαναν αποδεκτό τελευταία στιγμή…Στο «Survivor 2» όμως θα απολαύσουμε πλέον ο Γιάννης Δρυμωνάκος για να πάρει το αίμα του πίσω!

No Comments Yet

Comments are closed