Το μαϊντανιλίκι πάει σύννεφο! Η Τούνη ραδιο… «φονική» παραγωγός!

Με ποια κριτήρια; Με ποια Ελληνικά; Για πιο λόγο τα κάνουν αυτά τα ραδιόφωνα της περιφέρειας. Πόσο μάλλον αυτά της Θεσσαλονίκης που έχουν τεράστια ιστορία στα ερτζιανα;

Η πληθωρική Ιωάννα Τούνη που χαρακτηρίστηκε και ως η βασίλισσα του trash στο «Μy style rock» και ο υπερφιλόδοξος και συμπαθής στους τηλεθεατές του περσινού «Survivor», Ορέστης Τσανγκ-που πάντα ήθελε να γίνει Δήμαρχος της πρωτεύουσας του Βορρά- ανέλαβαν βραδινή ραδιοφωνική εκπομπή σε μουσικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Και εδώ και τρεις μέρες δεν έχουν σταματήσει να κάνουν χορηγούμενες αναρτήσεις στο instagram λες και πρόκειται για ραδιοφωνική συνύπαρξη κορυφής στα ελληνικά ερτζιανά.

Τώρα γιατί ο ραδιοφωνικός σταθμός δεν επενδύει σε μουσικούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς με εμπειρία ή δημοσιογράφους και ποιες θα είναι οι αμοιβές των πρώην παικτών του ριάλιτι είναι ένα τελείως διαφορετικό θέμα…

Ένα θέμα που δυστυχώς καλούμαστε να το ζήσουμε και όλοι εμείς αλλα κυρίως οι άνεργοι συνάδελφοι στον Βορρά που είναι πολλοί. Τι θα προσφέρουν στο κοινό αυτοί οι δύο; Μάλλον κάποιος έφαγε παραμύθι με τους Followers της Τούνη και την γεμάτη επιτυχίες πορεία της στη Νύχτα. Ντροπή… απλά Ντροπή!

No Comments Yet

Comments are closed