Μ.Ζορπίδης στο MyPortal.gr (vid): Αγάπησα το επιμελητήριο όπως αγαπάω τη δουλειά μου και για αυτό πιστεύω ότι πέτυχα αρκετά

Ο πρόεδρος του Επαγγελματικού επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, Μιχάλης Ζορπίδης, μιλά στην web εκπομπή «30+3» του MyPortal.gr και τη δημοσιογράφο, Μαρία Σαμολαδά.

Ο πραγματικά αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας, έχει καταφέρει να κάνει το επίθετό του συνώνυμο με τα ταξίδια, διαθέτοντας τον μεγαλύτερο ιδιωτικό στόλο τουριστικών λεωφορείων της χώρας αλλά και έναν από τους μεγαλύτερους τουριστικούς οργανισμούς.

Περιγράφει πως προέκυψε η ενασχόλησή του με την τοπική αυτοδιοίκηση, καθώς επί τρεις τετραετίες εκλεγόταν Δημοτικός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης, ενώ για 11 χρόνια διετέλεσε Αντιδήμαρχος.

Δίνει τη δική του απάντηση για την υπόθεση Παπαγεωργόπουλου, στην οποία βρέθηκε εμπλεκόμενος, αλλά τελικά δικαιώθηκε.

Έχοντας διατελέσει μέλος φορέων και οργανισμών, σήμερα είναι μεταξύ άλλων και μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων.

Αναφέρει τι έχει αλλάξει στο «επιχειρείν» από το 1975, όταν ξεκίνησε την εταιρία, μέχρι σήμερα και ποιες είναι οι μεγαλύτερες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες, τους οποίους εκπροσωπεί.

Ο Μιχάλης Ζορπίδης επισημαίνει ποιος πρέπει να είναι ο ρόλος του επαγγελματικού επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, τις υποχρεώσεις καθώς και τις αλλαγές που θα φέρει ο νέος επιμελητηριακός νόμος, ενώ δηλώνει τη θλίψη του για την άδικη αντιμετώπιση που έχει μετά από 11 χρόνια προσφοράς.

Μάλιστα προκαλεί όποιον θέλει να του εξηγήσει προσωπικά τι έκανε αυτά τα χρόνια στο επιμελητήριο, ενώ αναφέρει τους λόγους που είναι ξανά υποψήφιος για πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και ποιοι είναι οι επόμενοι στόχοι του.

Απαντάει στο ποιος είναι ο αγαπημένος του προορισμός, γιατί επέλεξε να ζει αλλά και να δραστηριοποιείται επαγγελματικά στη Θεσσαλονίκη, και αν είναι ικανοποιημένος από τις προσπάθειες του νυν Δημάρχου, Γιάννη Μπουτάρη, να προσελκύσει τουρίστες στην πόλη.

No Comments Yet

Comments are closed