Μ. Βορίδης: Μεγαλύτερος ψεύτης στην ελληνική ιστορία ο Τσίπρας

Ως το μεγαλύτερο πολιτικό ψεύτη της ελληνικής ιστορίας χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης, τονίζοντας πως τα λόγια και οι δεσμεύσεις του δεν έχουν καμία σημασία καθώς πλέον.

Μιλώντας στο ΑΠΕ ΜΠΕ ο κ. Βορίδης σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «δεν τον πιστεύει κανείς εκτός από τα έμμισθα τρολ του διαδικτύου και τους δηλητηριασμένους από ιδεολογικό μίσος αριστερούς που ονειρεύονται την ταξική αντεκδίκηση».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας υποστήριξε πως «η τραγωδία που ζούμε αυτά τα τέσσερα χρόνια τελειώνει σύντομα» και εξέφρασε την εκτίμηση πως ο λαός θα ψηφίσει ώστε να μην υπάρξει ποτέ ξανά Αριστερά στη διακυβέρνηση της χώρας.

Παράλληλα ο κ. Βορίδης κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να οδηγήσει τη χώρα άμεσα σε εκλογές.

Τέλος, εξέφρασε τη βεβαιότητα πως η ΝΔ θα υλοποιήσει το σχέδιό της για μείωση της φορολογίας καθώς θα επιταχύνει, όπως είπε, δραστικά την ανάπτυξη, θα υποστηρίξει ουσιαστικά την ιδιωτική οικονομία και κυρίως τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, και θα προσελκύσει επενδύσεις από ελληνικά και διεθνή κεφάλαια, καθώς θα διαπραγματευτεί τη μείωση των στόχων για πρωτογενή πλεονάσματα.

No Comments Yet

Comments are closed