Μ. Σχοινάς: Τι του λείπει από τη Θεσσαλονίκη, τη Χαλκιδική και… τον Άρη

Για όσα του λείπουν εν μέσω καραντίνας για τον κορωνοϊο που τον βρίσκει στις Βρυξέλλες, μεταξύ γραφείου στην Ε.Ε. και του σπιτίου, έγραψε στο iefimerida ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς.

«Πολλά και βασικά, φυσικά όλα όσα…απαγορεύονται. Η άμεση επαφή με τον κόσμο, οι κοινωνικές σχέσεις, οι αγκαλιές και τα φιλιά που για όσους με ξέρουν καλά ήταν στοιχεία της προσωπικότητας μου, πριν γνωρίσω τον… Γιούνκερ (ναι κι αυτός μου λείπει και μάλιστα πολύ). Ο μεγάλος μας γιος που εργάζεται στο εξωτερικό και περνάει αυτές τις μέρες μόνος, αν και η παρουσία του μικρού μας στο σπίτι – μετά από καιρό – γεμίζει τις μέρες μας.

Οι γονείς και ο αδελφός μου στη Θεσσαλονίκη που έχω να δω καιρό και που η απόσταση πολλαπλασιάζει την έγνοια μου. Οι φίλοι μου που μου χαμογελούν από τις οθόνες, αλλά εγώ που τους ξέρω διαβάζω την ανησυχία στα μάτια τους για το αύριο, η Χαλκιδική με τις ομορφιές της, τα λημέρια μου και οι άνθρωποι της, τα Σαββατοκύριακα με ποδόσφαιρο και μπάσκετ και το όνειρο για τον Άρη κυπελλούχο Ελλάδας φέτος μετά από 50 χρόνια να μένει κι αυτό στον αέρα…», απάντησε σχετικά ο κορυφαίος ευρωπαϊος αξιωματούχος.

 

No Comments Yet

Comments are closed