Κυρ.Μητσοτάκης: Πυρήνας του σχεδίου μας για την αναβάθμιση της Θεσσαλονίκης η Αναπτυξιακή έκρηξη

Σε ανάρτησή του για την επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη και τις συναντήσεις που είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σημειώνει τα εξής:

Επισκέπτομαι σήμερα τη Θεσσαλονίκη μας για να παρακολουθήσω την πρόοδο στα έργα αναβάθμισης της πόλης. Επανερχόμαστε στον πυρήνα του σχεδίου μας, που δεν είναι άλλος από μία αναπτυξιακή έκρηξη, στηριζόμενη σε επενδύσεις, δημόσιες και ιδιωτικές. Επιδίωξή μου είναι η τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων – θέλουμε να μιλάνε τα έργα μας και όχι τα λόγια μας, να κρινόμαστε για τα αποτελέσματα της δουλειάς μας και όχι για τις εξαγγελίες μας.

Ενημερώθηκα για την πορεία ενίσχυσης του στόλου του ΟΑΣΘ και είδα τα καινούργια λεωφορεία που έχουν ενταχθεί στα δρομολόγιά του. Η υλοποίηση του σχεδιασμού μας βελτιώνει την εξυπηρέτηση των πολιτών ενώ οι επενδύσεις που γίνονται έχουν ήδη δημιουργήσει σχεδόν 400 θέσεις εργασίας. Το κυβερνητικό μας πρόγραμμα παραμένει ενεργό παρά την πανδημία. Όμως η κρίση του κορωνοϊού είναι και μία ευκαιρία να χτίσουμε ένα νέο ΕΣΥ, κρατώντας ως παρακαταθήκη τα μεγάλα του πλεονεκτήματα και διορθώνοντας αδυναμίες. Θα διαθέσουμε πόρους ώστε να φτάσουμε στο μέσο ευρωπαϊκό όρο ως προς ΜΕΘ και ΜΑΦ. Στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ είχα την ευκαιρία να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο νοσηλευτικό προσωπικό για τη σπουδαία δουλειά που έκαναν στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

No Comments Yet

Comments are closed