Η κριτική Καλαφάτη για το φιάσκο με τον Τσάνγκ και τον έναν (και μόνο) κινέζο επιχειρηματία

«Βούλιαξε» η πρωτοβουλία που πήρε ο δήμος Θεσσαλονίκης να παρουσιάσει τις επενδυτικές ευκαιρίες στην περιοχή σε κινέζους επιχειρηματίες με… παρουσιαστή τον γνωστό παίκτη του Survivor Ορέστη Τσανγκ. Όπως είχε καταγραφεί από τους ρεπόρτερ που πήγαν να καλύψουν δημοσιογραφικά την εκδήλωση του Δήμου στο πλαίσιο της ΔΕΘ το παρών έδωσε ένας (και μόνος) κινέζος επιχειρηματίας.

Αυτή η αποτυχία αποτέλεσε πεδίο αντιπολιτευτικής κριτικής για τους «Εντάξει» και το Σταύρο Καλαφάτη ο οποίος με γραπτή του δήλωση στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τόνισε πως «η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης κατάφερε να πετύχει την… πλήρη αποτυχία. Αντί η Θεσσαλονίκη να «εκτεθεί»  σε μια σημαντική αγορά, όπως αυτή της Κίνας, η διοίκηση Μπουτάρη κατάφερε να εκθέσει την πόλη στα μάτια Ελλήνων και Κινέζων».

Όπως πρόσθεσε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Θεσσαλονίκης «δεν το περιμέναμε ούτε κι εμείς ότι δεν θα καταφέρνατε να συγκεντρώσετε δέκα ανθρώπους, από τους 700 Κινέζους επιχειρηματίες που βρίσκονταν στην πόλη. Μείναμε άναυδοι όταν είδαμε ότι την εκδήλωση παρακολούθησε ένας (!) Κινέζος! Δεν υπολογίζουμε, βέβαια, τον παρουσιαστή της εκδήλωσης, συμμετέχοντα στο ριάλιτι Survivor, ο οποίος, φυσικά, είναι αναγνωρίσιμος μεταξύ των Ελλήνων, αλλά άγνωστος μεταξύ των Κινέζων…», υπογράμμισε ο κ. Καλαφάτης.

No Comments Yet

Comments are closed