Κουράκης VS Mπουτάρη

 

Δε λένε να σταματήσουν οι εντάσεις εντός της «Πρωτοβουλίας». Μετά τις βολές του Παναγιώτη Αβραμόπουλου προς τον Γιάννη Μπουτάρη ήρθε σήμερα η σειρά του Ανδρέα Κουράκη να τα βάλλει με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης. Και οι τρεις αποτελούσαν την παλιά τρόικα της Πρωτοβουλίας, που πλέον έχει διαλυθεί…

«Προσβολή για τους ενεργούς πολίτες που πίστεψαν στην «Πρωτοβουλία» και τη ψήφισαν» χαρακτήρισε ο πρώην αντιδήμαρχος τις κινήσεις του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, στη δεύτερη αυτή δημαρχιακή θητεία. «Δυστυχώς ο δήμαρχος με τις κινήσεις και τις δηλώσεις του έχει δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στην εικόνα της »Πρωτοβουλίας» και στη δυνατότητα που έχει να συνεχίσει το έργο της», είπε ο κ. Κουράκης μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ/ΜΠΕ.

Κατά τον ίδιο «οι κλυδωνισμοί που υπάρχουν στην παράταξη που διοικεί τον δήμο έχουν προφανώς επιπτώσεις στην ίδια τη λειτουργία της πόλης, στα έργα και τις δραστηριότητες της», ενώ αναφερόμενος στα έργα που προγραμματίζει η διοίκηση του Γιάννη Μπουτάρη μέσω του δανείου από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ) υποστήριξε ότι η προετοιμασία για την ωρίμανση έργων δεν ήταν η αναμενόμενη και ότι τα δάνεια δεν θα μπορέσουν να απορροφηθούν.

No Comments Yet

Comments are closed