Κορωνοϊός: Προληπτική απολύμανση στο Διοικητήριο και μήνυμα Θ.Καράογλου

Στο πλαίσιο της συνολικής κυβερνητικής προσπάθειας για την αποτροπή διάδοσης της νόσου του κορωνοϊού, αύριο θα πραγματοποιηθεί προληπτική απολύμανση στους χώρους του Υπουργείου Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης), γνωστοποιεί με ανάρτησή του ο υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης Θεόδωρος Καράογλου.

Ο κ.Καράογλου σημειώνει ότι «παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει κρούσμα κορωνοϊού στο Διοικητήριο, η απολύμανση εντάσσεται στα προληπτικά μέτρα που εφαρμόζονται εξ αρχής σε όλες τις υπηρεσίες μας.
Ήδη, ευπαθείς ομάδες δημοσίων υπαλλήλων εργάζονται εξ αποστάσεως, σε άλλους που κρίθηκε αναγκαίο δόθηκε άδεια ειδικού σκοπού, η συναλλαγή με το κοινό πραγματοποιείται αποκλειστικά από τις 11.00 π.μ. έως τις 13.00 μ.μ. τηρουμένων αυστηρών μέτρων για τον μη συνωστισμό του κοινού στους υφιστάμενους χώρους υποδοχής, ενώ σε κάθε όροφο έχουν τοποθετηθεί αντισηπτικά και απολυμαντικά υγρά.
Όλοι μας οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί και πάνω από όλα υπεύθυνοι. Με σεβασμό στους πολίτες και το στελεχιακό μας δυναμικό, ατομικά και συλλογικά ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες των ειδικών, διότι προστατεύοντας τους εαυτούς μας προστατεύουμε τους συνανθρώπους μας».

Σε μήνυμά του ο Θεόδωρος Καράογλου αναφέρει:

No Comments Yet

Comments are closed