Κορωνοϊός: Νέα υπηρεσία στον Δ.Παύλου Μελά με τηλεφωνικό κέντρο για κατ’ οίκον εξυπηρέτηση ευπαθών ομάδων

Ξεκινά στο δήμο Παύλου Μελά, η λειτουργία τηλεφωνικού κέντρου για κατ’ οίκον εξυπηρέτηση ευπαθών ομάδων στο πλαίσιο της παροχής υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας και αλληλεγγύης, κατά τη διάρκεια λήψης μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού – COVID 19.

Από την Πέμπτη 19 Μαρτίου και μέχρι τη λήξη της κρίσης, η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ είναι σε πλήρη ετοιμότητα για να συγκεντρώσει αιτήματα κατοίκων χωρίς υποστηρικτικό περιβάλλον, που χρήζουν ιδιαίτερης φροντίδας, δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από την οικία τους και κατά συνέπεια αδυνατούν να εξυπηρετηθούν.

«ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ, ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΜΕ» στις γραμμές 2310 020179 και 2310 020185 τις ώρες 08:00 έως 14:00, ή στο [email protected] .

Η Κοινωνική Λειτουργός στο κτίριο της Κοινωνικής Υπηρεσίας στη Νικόπολη, θα αξιολογεί τις περιπτώσεις και σε συνεργασία με τα στελέχη της Κοινωνικής Υπηρεσίας σε Σταυρούπολη, Πολίχνη και Ευκαρπία, θα δρομολογεί την άμεση διευθέτηση των αιτημάτων, την εξυπηρέτηση των πολιτών και την εξασφάλιση της προμήθειάς τους σε είδη πρώτης ανάγκης, όπως φάρμακα, τρόφιμα, απορρυπαντικά.

 

 

No Comments Yet

Comments are closed