Κόντρα ΝΔ με ΑΠΕ για την είδηση της μη μείωσης των συντάξεων

Συνεχίζεται μέχρι αυτή την ώρα η κόντρα που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα μεταξύ της ΝΔ και του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, με αφορμή το τηλεγράφημα του δεύτερου, το οποίο επικαλούμενο ευρωπαϊκές πηγές κάνει λόγο για συμφωνία Θεσμών-κυβέρνησης όσον αφορά την αναστολή του μέτρου μείωσης των συντάξεων.

Η Νέα Δημοκρατία διέψευσε ότι έχει ενημερωθεί περί αυτή της συμφωνίας και με τη σειρά του το ΑΠΕ- ΜΠΕ απάντησε, τονίζοντας ότι «εμμένει στις πληροφορίες των συντακτών του από ευρωπαϊκές πηγές».

Θέση στην αντιπαράθεση πήρε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο οποίος με δηλώσεις του εξαπέλυσε επίθεση κατά της ΝΔ και την κατηγόρησε για «απόπειρα αποτυχημένου σαμποτάζ».

Παράλληλα, πρέπει να σημειωθεί ότι μετά τη ΝΔ, σφοδρές ήταν οι αντιδράσεις και από τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης, τα οποία με ανακοινώσεις καλεί το Αθηναϊκό Πρακτορείο να «αποκαταστήσει την αλήθεια».

Ειδικότερα, το Κίνημα Αλλαγής σε ανακοίνωσή του καλεί το ΑΠΕ – ΜΠΕ να αποκαταστήσει την αλήθεια, ενώ η Ένωση Κεντρώων διέψευσε οποιαδήποτε ενημέρωση, αποδίδοντας τα όσα ακούγονται «στη σφαίρα της ψηφοθηρίας και της επικοινωνιακής τακτικής του Μαξίμου».

No Comments Yet

Comments are closed