Κοντά στα νοσοκομεία «Παπαγεωργίου» και «Άγιος Παύλος» η ΔΕΘ-Helexpo

Στο πλευρό των νοσοκομείων «Παπαγεωργίου» και «Άγιος Παύλος» βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες η ΔΕΘ-Helexpo, «παραχωρώντας τέντες και σύγχρονα μηχανήματα απολύμανσης αέρα, σε μια προσπάθεια να συμβάλει στην αντιμετώπιση των δύσκολων στιγμών που περνά το υγειονομικό δυναμικό της Θεσσαλονίκης εν μέσω της πανδημίας», όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση.

Ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo, Τάσος Τζήκας, ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής, Αλέξης Τσαξιρλής και ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων της εταιρείας, Θανάσης Δρογαλάς, παρέδωσαν, σε συνεργασία με την Exposystem, τον σχετικό εξοπλισμό (τέντες και μηχάνημα απολύμανσης αέρα) στον γενικό διευθυντή του Γενικού Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου», Κώστα Εμμανουηλίδη.

Αντίστοιχο εξοπλισμό παρέδωσε η ΔΕΘ-Helexpo –ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Κυριάκος Ποζρικίδης και οι Αλέξης Τσαξιρλής και Θανάσης Δρογαλάς- σε συνεργασία με μία εταιρεία, στον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Άγιος Παύλος», κ. Οδυσσέα Κάτσακα.

Επόμενος σταθμός είναι το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, όπου θα βρεθούν οι άνθρωποι του εθνικού εκθεσιακού φορέα, προκειμένου να συμβάλουν στην κάλυψη έκτακτων αναγκών σε υποδομές που έχουν προκύψει εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση.

«Η ΔΕΘ-Helexpo δείχνει την έμπρακτη στήριξή της στους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή στη «μάχη» κατά της πανδημίας, ανταποκρινόμενη στον ρόλο της ως ενός αναπόσπαστου κυττάρου της τοπικής κοινωνίας», καταλήγει.

exoplismos-papageorgiou.jpg
tentes-papageorgiou.jpg
exoplismos-agios-paulos.jpg
No Comments Yet

Comments are closed