Κωνσταντίνος Αργυρός – Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Άγριος καυγάς στο διαμέρισμα του τραγουδιστή στο Κολωνάκι!

Κόντεψαν να τα σπάσουν όλα! Αποκλειστικό ρεπορτάζ

Έχω μάτια κι αυτιά παντού και σήμερα έχω να σας αποκαλύψω μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda’s πιπεράτο παρασκήνιο για την σχέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Το περιστατικό αυτό που θα διαβάσετε παρακάτω συνέβη πριν από λίγες ημέρες! Διαβάστε παρακάτω…

Μπορεί οι δυο τους να μην έχουν παραδεχτεί πως είναι μαζί αλλά… ο κόσμος το έχει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι!

Ενώ ήταν μέσα στα μέλια τόσο καιρό, λοιπόν, πριν λίγα βράδια ακολούθησε μια πολύ μαρτυρική νύχτα για το ζευγάρι! Αποκλειστικές πληροφορίες μου αναφέρουν πως οι δυο τους επέστρεψαν στο διαμέρισμα του τραγουδιστή στο Κολωνάκι ξημερώματα και δεν κοιμήθηκαν καθόλου γιατί… οι φωνές τους ακούστηκαν μέχρι το επόμενο τετράγωνο!

Για την ακρίβεια ο τραγουδιστής ήταν εκείνος που ύψωσε αρκετές φορές τον τόνο της φωνής του ενώ εκείνη του έλεγε με ηρεμία να σταματήσει να φωνάζει.

Η αφορμή για τον καυγά -δυστυχώς- μου είναι άγνωστη αλλά οι πληροφορίες που σας μεταφέρω στο Vandas λένε πως οι δυο τους ήταν μαλωμένοι πριν μπουν στο σπίτι!

Αγριος καυγάς για Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Κωνσταντίνο Αργυρό στο σπίτι του στο Κολωνάκι

Από την ώρα που έφυγαν από το μαγαζί στο οποίο διασκέδαζαν τα πράγματα ήταν άκρως φορτισμένα και τα μούτρα της Ηλιάνας ήταν μέχρι το πάτωμα!

Δεν ξέρω τι συνέβη αλλά ο καυγάς ήταν βαρύς κι εκείνο το συγκεκριμένο βράδυ το ζευγάρι δεν έκλεισε μάτι μέχρι να τα βρει!

Εντάξει, λογικό να υπάρχουν εντάσεις σε μια σχέση… και λογικό κι εγώ ως δημοσιογράφος να σας μεταφέρω αυτό που έμαθα!

Τώρα, βέβαια, να το πω κι αυτό… το ζευγάρι είναι καλά και συνεχίζει να κρύβει τον έρωτά του από τον κόσμο… Μέχρι πότε όμως θα γίνεται αυτό; Χμ…

 

No Comments Yet

Comments are closed