Κερδίζει πόντους ο Πασχάλης Τουντούρης

Δυναμικά μπήκε ο Πασχάλης Τουντούρης στη διεκδίκηση μιας θέσης στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης, καθώς καθημερινά κερδίζει πόντους στην πορεία του προς την Κυριακή των εκλογών.  Η δραστηριότητά του είναι συνεχής και πολυδιάστατη, παρά τις αυξημένες δραστηριότητές του, ως μάνατζερ αθλητών, τόσο εντός πόλης, όσο και εκτός με  παράλληλα ταξίδια – αστραπή σε Αθήνα και εξωτερικό.

Η υποψηφιότητά του στο ψηφοδέλτιο του Νίκου Ταχιάου και η επιθυμία του να ασχοληθεί με τα κοινά, μπορεί αρχικώς να εξέπληξε κάποιους,  που τον είχαν ταυτίσει μόνον με τα αθλητικά τεκταινόμενα, στην πορεία, ωστόσο, ο Πασχάλης Τουντούρης κατάφερε να χαίρει πλέον αποδοχής, μιας σειράς έμπειρων αυτοδιοικητικών και πολιτικών προσώπων που δείχνουν έμπρακτα την στήριξή τους στο πρόσωπό του. Κοινή είναι η άποψη ότι μετά τον στίβο του αθλητισμού, όπου ο Π. Τουντούρης «με το σπαθί» του κέρδισε μια θέση στους πρωταγωνιστές, ήρθε η ώρα να κερδίσει το στοίχημα με τα προβλήματα της καθημερινότητας μέσα από το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης.

«Τι είναι αυτό που κάνει έναν πετυχημένο μάνατζερ να θέλει να εκλεγεί στη θέση του δημοτικού συμβούλου;», είναι η ερώτηση στην οποία συχνά καλείται να απαντήσει, με τον ίδιο να σημειώνει «μα ακριβώς αυτό», δηλαδή να συνεισφέρει με τις γνώσεις του, οι οποίες προέρχονται από τις εμπειρίες του και τις σπουδές του, στον τομέα όπου η Θεσσαλονίκη πάσχει. Ο Πασχάλης Τουντούρης δε, είναι ένας από τους υποψήφιους που έχει και λόγο και άποψη αλλά συγχρόνως και τις λύσεις για μια ευρεία γκάμα θεμάτων, στα οποία η πόλη είναι προβληματική: Κοινωνικές δομές, Θέματα καθημερινότητας, Ασφάλεια, Οικονομική και τουριστική ανάπτυξη και φυσικά θέματα υποδομών. Θέσεις και λύσεις τις οποίες κατ’ επανάληψη έχει παρουσιάσει στους πολίτες, τόσο ως καλεσμένος σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, όσο και μέσα από την καθημερινή επαφή μαζί τους και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Είναι ενδεικτικό ότι ειδικά το τελευταίο διάστημα έχει επιδοθεί σε έναν «αγώνα δρόμου», προκειμένου να μεταδώσει στους πολίτες της Θεσσαλονίκης το όραμά του για την πόλη, αναπτύσσοντας τις δυνατότητες της Θεσσαλονίκης και τις λύσεις για τα προβλήματα της καθημερινότητας, σε κάθε γειτονιά.  Καθημερινά δίνει το παρών, γι’ αυτό και δεν είναι καθόλου τυχαία η στήριξη στο πρόσωπό του από τον επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη-Υπεύθυνα», αλλά και από τον Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος μάλιστα πρόσφατα δήλωσε στην εκπομπή του ότι ο Πασχάλης Τουντούρης αποτελεί μία από τις καλύτερες επιλογές στο ψηφοδέλτιο της παράταξης.

Με δεδομένη την εμπιστοσύνη του Νίκου Ταχιάου στο πρόσωπό του, την καθημερινή του επαφή με κοινωνικές ομάδες,  τον μεστό και κατανοητό λόγο που χρησιμοποιεί στην επαφή του με τους πολίτες, αποτελεί ένα από τα φωτεινά παραδείγματα των νέων προσώπων που διεκδικούν την ψήφο των θεσσαλονικέων σε αυτές τις εκλογές, πρεσβεύοντας ταυτόχρονα το νέο αλλά και παράλληλα την εμπειρία και αποτελεσματικότητα στα θέματα αιχμής.

No Comments Yet

Comments are closed