Κελάρι-κάβα- bar: Τι δεν πρέπει να λείπει από τον εξοπλισμό σας

Δεν χρειάζεται να επενδύσετε σε πολλά χρήματα για να δημιουργήσετε μία ωραία κάβα ποτών στο σπίτι σας, να φτιάξετε το κελάρι σας με σπάνια κρασιά ή να ανοίξετε ένα δικό σας μπαράκι στο οποίο οι πελάτες σας θα απολαμβάνουν μοναδικές ποικιλίες.

Είτε λοιπόν είναι το χόμπυ σας, είτε θέλετε να δραστηριοποιηθείτε επαγγελματικά στον τομέα, χρειάζεται να αφιερώσετε πολύ χρόνο στο να βρείτε εξοπλισμό και να βάλετε το γούστο και το ταπεραμέντο σας να δουλέψει!

Εκθέστε τα κρασιά σας σωστά

Δεν αρκεί ένα οποιοδήποτε ψυγείο κρασιών για να εκθέσετε τις ποικιλίες σας! Θα πρέπει να έχει κάποια χαρακτηριστικά που θα το κάνουν να είναι καταλληλότερο, τόσο για την αισθητική όσο και για την εμφάνιση των κρασιών.

Τα ψυγεία κρασιών συντήρησης και προβολής κρασιών BONNER W-28, που μπορείτε να δείτε εδώ, διαθέτει 4 ράφια από ξύλο οξιάς, φωτεινή ευανάγνωστη οθόνη, ρυθμιζόμενη ψηφιακά θερμοκρασία, γυάλινη πόρτα με ασφάλεια και μόνωση. Και για περισσότερες φιάλες μπορείτε να δείτε το Bonner-W200 με δύο διαφορετικές ζώνες θερμοκρασίας, ξεχωριστά για λευκά ή κόκκινα κρασιά και χωρητικότητα μέχρι 210 φιάλες

Αν τα κρασιά σας δεν χρειάζονται ψυγείο, τότε είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε ένα μέρος με ελεγχόμενη θερμοκρασία για να διατηρηθούν. Ένα μπαρ που ξεχωρίζει για τα κρασιά του, για παράδειγμα, είναι τέλεια επιλογή, αν είναι σε έναν χώρο πετρόχτιστο.

Καταψύκτες μπαούλα

Στην μεγάλη ποικιλία του Stock House Center, θα βρείτε και καταψύκτες, μέσα από μία μεγάλη συλλογή που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας. Οι καταψύκτες μπαούλα διαθέτουν μόνωση οικολογικής πολυουρεθάνης και αντιβακτηριδιακή προστασία. Με κλειδαριά, έτσι ώστε να μπορεί να παραμείνει χωρίς κανένα πρόβλημα και σε εξωτερικό χώρο.

Δείτε εδώ έναν καταψύκτη μπαούλο που μπορεί να καλύψει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς επαγγελματίες.

Το Stock House Center βρίσκεται Λ. Κηφισού 78, 182 33, Ρέντης. Μπορείτε να έρθετε και να δείτε αυτοπροσώπως τον ολοκληρωμένο εξοπλισμό. Το προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας.

Κάθε προϊόν έχει εγγύηση 1 έτους! Μπείτε στην επίσημη ιστοσελίδα Stock House Center για καινούργιο ή μεταχειρισμένο εξοπλισμό και δείτε περισσότερα.

No Comments Yet

Comments are closed