Και ο Μηταφίδης πήρε την 13η σύνταξη!

Μάκης Μπαλαούρας και Τριαντάφυλλος Μηταφίδης. Αυτοί είναι οι δύο -μέχρι στιγμής- βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που έλαβαν την 13η σύνταξη, την οποία έδωσε η κυβέρνηση ως επίδομα στους συνταξιούχους στο τέλος του 2016.

«Όλοι οι συνταξιούχοι, ανεξαρτήτως εισοδηματικών κριτηρίων και αυτό είναι το λάθος, πήραν το έκτακτο αυτό επίδομα», τόνισε σήμερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Θεσσαλονίκης, μιλώντας στο ραδιόφωνο «Στο Κόκκινο», ενώ ερωτηθείς για το πότε το κατάλαβε είπε πως το αντιλήφτηκε «όταν ανέκυψε το θέμα με τον κ. Μπαλαούρα, διότι η βεβαίωση αποδοχών που παίρνουμε κάθε φορά από τη Βουλή δεν περιλαμβάνει το τμήμα της σύνταξής μας το οποίο κακώς κατά τη γνώμη μας έστω και αν είναι στα 4 κατοστάρικα, εξ ακολουθείται να δίνεται και στους βουλευτές».

Προσπάθησε πάντως να γυρίσει αλλού το θέμα, κάνοντας λόγο για «τα λεφτά που πήγαν στα νησιά της Καραϊβικής και δεν είναι και τα μόνα» και για «σπέκουλα». «Όσοι μας εγκαλούν για το λάθος που έγινε με την καταβολή στους λογαριασμούς μας του έκτακτου βοηθήματος που είναι λάθος της υπηρεσίας και θα επιστραφεί ας ψάξουν στις ίδιες τις γραμμές τους να βρουν πόσοι δικοί τους το πήραν χωρίς να βγάζουν μιλιά», προσέθεσε ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης.

Πάντως δεν είπε κουβέντα για το γιατί δεν είπε τίποτα τόσους μήνες και αναγκάστηκε να το παραδεχτεί όταν πια το θέμα διέρρευσε στον Τύπο με τον κ. Μπαλαούρα αλλά και με δημοσιεύματα για άλλους βουλευτές…

No Comments Yet

Comments are closed