Και άλλη ηχηρή αποχώρηση από τους ΑΝΕΛ- «Η συνείδησή μου επιβάλλει να…»

Μετά τον Δημήτρη Καμμένο, σειρά είχε σήμερα ένα ακόμη ηχηρό στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων να αποχωρήσει από το κόμμα με αφορμή τη στάση που κράτησε ο πρόεδρος Πάνος Καμμένος στο θέμα του Σκοπιανιού.

Η μέχρι πρότινος εκπρόσωπος τύπου των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook ότι αποχωρεί από το κόμμα τονίζοντας μάλιστα ότι… «η συνείδησή μου επιβάλλει να αποχωρήσω από την ενεργό πολιτική και να γυρίσω στο σπίτι μου».

Αναλυτικά η ανάρτηση
«Σε ό,τι με αφορά περίμενα μέχρι και την ύστατη ώρα. Πλέον εξαντλείται κάθε περιθώριο μέχρι την υπογραφή σε λίγη ώρα στις Πρέσπες. Δεν αμφισβητώ τις πατριωτικές προθέσεις του Πάνου Καμμένου. Διαφωνώ με τους χειρισμούς προς υπεράσπιση της θέσης μας για το Σκοπιανό, που είναι η μόνη υπέρ του εθνικού συμφέροντος. Ενημέρωσα έγκαιρα σε ανώτατο επίπεδο εσωκομματικά για τους προβληματισμούς μου. Ίσως δικαιωθούν στο μέλλον οι όποιες επιλογές. Εμένα όμως η συνείδησή μου επιβάλλει να αποχωρήσω από την ενεργό πολιτική και να γυρίσω στο σπίτι μου. Η κατάπτυστη συμφωνία που προέκυψε και από την ανεπάρκεια και τις εγκληματικές πολιτικές του παρελθόντος δεν πρέπει να υπογραφεί από τον Υπουργό Εξωτερικών και από κανέναν άλλον».

No Comments Yet

Comments are closed