Κάρλι Κλος: Μεταξύ των γυναικών που θα τιμηθούν στη φετινή απονομή των βραβείων DVF

Κάθε χρόνο η Βελγοαμερικανίδα σχεδιάστρια μόδας, Νταϊάν φον Φίρστενμπεργκ αναδεικνύει γυναίκες που εμπνέουν και φέρνουν την αλλαγή σε όλο τον κόσμο με τα βραβεία DVF Awards.

Φέτος, το σούπερμοντελ Κάρλι Κλος θα είναι μεταξύ των γυναικών που θα τιμηθούν στην 8η τελετή απονομής των βραβείων, στη Νέα Υόρκη. Η σχεδιάστρια ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού της στο Facebook ότι στην Κάρλι Κλος θα απονεμηθεί το Βραβείο Έμπνευσης για το 2017.

Η Κάρλι Κλος έχει ιδρύσει τον οργανισμό Kode With Klossy που βοηθά νέες γυναίκες και κορίτσια να μάθουν γλώσσες προγραμματισμού. Με τα έσοδα από τις πωλήσεις της σειράς cookies χωρίς γλουτένη, Klossies, στηρίζει τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό για την εξάλειψη της πείνας FEED και το Συμβούλιο Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής (CFDA). Για το φιλανθρωπικό της έργο εντός και εκτός του κόσμου της μόδας αποτελεί την ιδανική επιλογή για το βραβείο, αναφέρεται στο αιτιολογικό της βράβευσης, σύμφωνα με το Vogue.uk.

Με βίντεο στο Facebook, η Κλος ενθαρρύνει επίσης όλους να ψηφίσουν για το φετινό Βραβείο Φωνή των Πολιτών, μία από τις πέντε τιμητικές διακρίσεις που απονέμονται κάθε χρόνο στην τελετή των βραβείων DVF. Το συγκεκριμένο βραβείο επιλέγεται μέσω ψηφοφορίας των πολιτών.

Οι υποψήφιες για το φετινό βραβείο Φωνή των Πολιτών ανακοινώθηκαν από τον οίκο μόδας Diane von Furstenberg DVF, στις 8 Μαρτίου – Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας – και είναι τέσσερις γυναίκες με διακρίσεις στον τομέα τους, η Chitra Aiyar από το Sadie Nash Leadership Project, πρόγραμμα για την ενδυνάμωση των γυναικών, η Astrid Heppenstall Heger από το Violence Intervention Program, πρόγραμμα που βοηθά γυναίκες θύματα βίας και εκμετάλλευσης, η Kay Buck από το CAST LA, οργανισμό στήριξης γυναικών θυμάτων trafficking και η Louise Dubé από την iCivics, οργάνωση που διδάσκει και εμπνέει φοιτητές για ενεργή συμμετοχή στα κοινά.

Τα DVF Awards απονέμονται από το ίδρυμα της οικογένειας Φον Φίρστενμπεργκ «The Diller – von Furstenberg Family Foundation» σε ένδειξη αναγνώρισης και στήριξης ξεχωριστών γυναικών που καταβάλλουν προσπάθειες για την αλλαγή της ζωής των άλλων γυναικών.

Η τελετή απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στις 6 Απριλίου στην έδρα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.

No Comments Yet

Comments are closed