Κάνει πίσω ο Αλεβιζάτος για σύσκεψη των υποψηφίων προέδρων

Nέα επιστολή στους δέκα υποψήφιους προέδρους για το νέο φορέα της κεντροαριστεράς έστειλε ο Νίκος Αλεβιζάτος. Ο επικεφαλής της ΑΕΔΔ επισημαίνει ότι από τις απαντήσεις των υποψηφίων προκύπτει ότι «χρειάζονται πιο συγκεκριμένες προτάσεις για το χρονοδιάγραμμα και το κόστος των διαδικασιών» και προσθέτει: «Αναλαμβάνω την ευθύνη, σε συνεργασία με την τεχνική επιτροπή της ΑΕΔΔ, να σας τις υποβάλω για έγκριση εντός της εβδομάδος», διαβεβαιώνει.
Ο κ. Αλιβιζάτος καλεί τους υποψηφίους να αποφασίσουν με όποιο τρόπο θεωρούν προσφορότερο. «Για να αποφασίσετε επί των ανωτέρω σας πρότεινα κοινή σύσκεψη. Απόκειται σε σας να την αποδεχθείτε ή να προκρίνετε άλλο προσφορότερο τρόπο για να καταλήξετε σε κοινή απόφαση, οπωσδήποτε πάντως εντός της εβδομάδος», αναφέρει.
Αναφορικά με το ζήτημα της εξ αποστάσεως ψηφοφορίας σημειώνει πως «παρά τις διαβεβαιώσεις των ειδικών, εξακολουθούν να υπάρχουν σοβαρές διαφωνίες. Ασφαλώς μπορούν να γεφυρωθούν. Το θέμα όμως είναι καθαρά πολιτικό και άρα εκφεύγει των αρμοδιοτήτων της ΑΕΔΔ. Είναι συνεπώς απαραίτητη η μεταξύ σας συνεννόηση, ώστε να καταλήξετε, σε λύση που θα μας επιτρέψει να προχωρήσουμε» σημειώνει».

No Comments Yet

Comments are closed