Κάλεσμα της ΟΝΝΕΔ για συμμετοχή στα προγράμματα στήριξης των οργανώσεων προσφοράς

Τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας και της ΟΝΝΕΔ στηρίζουν το έργο των οργανώσεων προσφοράς και συμβάλλουν στην προσπάθειά τους να προσελκύσουν οικονομικούς πόρους.

Είναι η τρίτη κατά σειρά δράση στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Νοιαζόμαστε», μετά τη ενίσχυση του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» με εθελοντές και το κάλεσμα για συμμετοχή στις αιμοδοσίες εκτός νοσοκομείων, δράσεις οι οποίες βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη.

Οι καταστάσεις που βιώνουμε είναι πρωτόγνωρα δύσκολες, δεν πρέπει όμως να αμελήσουμε εκείνους τους οργανισμούς των οποίων η λειτουργία εξαρτάται αποκλειστικά από τη συμβολή της καθεμίας και του καθενός από εμάς.

Συνεισφέρουμε με συντεταγμένο τρόπο, ώστε αυτή η κρίση να περάσει όσο πιο ανώδυνα γίνεται. Όλοι μαζί με ανθρωπιά, υπευθυνότητα και φιλότιμο θα ξεπεράσουμε και αυτή τη δυσκολία.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε κάποιες από τις πιο αντιπροσωπευτικές οργανώσεις σε διαφορετικά πεδία προσφοράς, χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν πολλές άλλες αντίστοιχες προσπάθειες άξιες στήριξης σε πανελλήνιο αλλά και τοπικό επίπεδο:
https://mdmgreece.gr/dorees/kane-mia-dorea/
http://www.cancer-society.gr/
https://www.eps-ath.gr/el/donations.html
https://www.kivotostoukosmou.org/el/ipostirikse-mas
https://mazigiatopaidi.gr/el/pages/kanontas-mia-dorea
https://www.hamogelo.gr/gr/el/stirikste-mas/
https://www.floga.org.gr/thelo-na-prosfero/dorees
https://www.donate.makeawish.gr/
https://support.wwf.gr/support-wwf/donate/
http://donate.oloimaziboroume.gr/

No Comments Yet

Comments are closed