Α.Καφετζόπουλος στο Myportal.gr (vid): Ήμουν πολύ εχθρικός στις υποσχέσεις Καραμανλή και στις υποσχέσεις Τσίπρα. Είναι η διαφορετική όψη του ίδιου νομίσματος.

Ο βραβευμένος ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος Αντώνης Καφετζόπουλος μιλάει στην διαδικτυακή τηλεοπτική εκπομπή «30+3» της WebTV του MyPortal.gr και τη δημοσιογράφο, Μαρία Σαμολαδά.

Με αφορμή την θεατρική παράσταση «Άντρες έτοιμοι για όλα» στην οποία πρωταγωνιστεί συζητάνε για την οικονομική κρίση και πως επηρέασε τα δύο φύλα, αλλά και τον ίδιο.

Έχοντας δραστηριοποιηθεί πολιτικά, στις ευρωεκλογές με τους Οικολόγους Πράσινους αλλά και στην τοπική αυτοδιοίκηση διατελώντας δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος στο δήμο Αθηνών, αναφέρεται σε αυτές τις επιλογές του, γιατί δεν τα «βρήκαν» με τον Γιώργο Καμίνη και πως ήταν ως Δήμαρχος η Ντόρα Μπακογιάννη, αλλά και η διαφορά που έχει ο Γιάννης Μπουτάρης.

Σχολιάζει τι είναι η αριστερά, που ανήκει ο ίδιος, αν είχε πιστέψει στις υποσχέσεις Τσίπρα και αν θα ξανα-θέσει τον εαυτό του υποψήφιο.

Απαντάει ποιος πολιτικός θα ενσάρκωνε απόλυτα τον «Ακάλυπτο», αλλά και πως αυτός ο ρόλος τον ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια, παρότι ο ίδιος έχει μία πλούσια πορεία, έχει βραβευτεί σε δύο διεθνή φεστιβάλ για την ερμηνεία του, ενώ η πρώτη του εμφάνιση στο θέατρο ήταν στο πλευρό της Έλλης Λαμπέτη.

Έχοντας παραδεχτεί τον εθισμό του στο κάπνισμα και το αλκοόλ, εκφράζει την άποψη του για το σχέδιο της κυβέρνησης να νομιμοποιηθεί η χρήση της κάνναβης.

Σημειώνει ποια γεγονότα της επικαιρότητας τον συγκλονίζουν, από ποια μέσα ενημερώνεται και γιατί αγαπάει τόσο πολύ την επιστήμη και το διάστημα.

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος, περιγράφει τι είναι αυτό που τον συνδέει με τη Θεσσαλονίκη, αλλά και ποια είναι η προσωπική σχέση που έχει με τον Δήμαρχο, Γιάννη Μπουτάρη.

No Comments Yet

Comments are closed