Κ. Βελόπουλος: Στο φορολογικό νομοσχέδιο δεν υπάρχει πρόβλεψη για ουσιαστική ελάφρυνση μεσαίας τάξης, μισθωτών και συνταξιούχων

«Στο φορολογικό νομοσχέδιο δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη για ουσιαστική ελάφρυνση της μεσαίας τάξης, την ανακούφιση των μισθωτών και των συνταξιούχων, για την κατάργηση της προπληρωμής φόρου για τον επόμενο χρόνο. Ρωτάτε τον μικρομεσαίο επιχειρηματία να μπορεί να τα δώσει; Επί χάρτου λειτουργείτε. Για βγείτε στην αγορά να δείτε τι γίνεται. Κόβετε τις φοροελαφρύσνεις στις μονογονεϊκές οικογένειες. Γιατί; Εδώ λέμε ότι δεν γεννάνε οι Έλληνες και εσείς εξαιρείτε τις μονογονεϊκές οικογένειες;», ανέφερε μεταξύ άλλων μιλώντας στην Βουλή κατά τη συζήτηση του φορολογικού νομοσχεδίου, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.
«Εγώ θέλω να έχουν όλοι λεφτά. Δεν είμαστε σαν τους ψευτοαριστερούς. Αυτή είναι η διαφορά της Ελληνικής Λύσης. Θέλουμε να έχουν όλοι οι Έλληνες λεφτά», πρόσθεσε. Συνεχίζοντας αναφέρθηκε στην επιβολή φόρου στην κινητή τηλεφωνία και το διαδίκτυο και τόνισε ότι «είμαστε η μόνη χώρα που πληρώνουμε το πιο ακριβό κινητό τηλέφωνο και διαδίκτυο».
«Υποσχεθήκατε την κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος, την κατάργηση της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης, την μείωση του ΦΠΑ στο 11% και στο 22%. Τι κάνατε από αυτά; Τα υποσχεθήκατε, υφαρπάξατε την ψήφο των Ελλήνων με ψέματα και τώρα δεν κάνετε τίποτα. Δεν προχωρά όμως έτσι η οικονομία», είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.
Αναφερόμενος στη συμφωνία Τουρκίας – Λιβύης, ο κ. Βελόπουλος άσκησε κριτική στην κυβέρνηση η οποία, όπως υποστήριξε πιστεύει πως η Τουρκία «θα υποστεί διπλωματική ασφυξία διεθνώς από την δική μας στρατηγική. Πώς θα γίνει αυτό», διερωτήθηκε όταν η Γερμανία την χαϊδεύει και τους δίνει όπλα, η Γαλλία είναι μαζί μας γιατί είναι τα συμφέροντά της, ο Τράμπ και η Βρετανία την χαϊδεύουν;
Το χειρότερο είναι ότι μπορεί σε λίγες ημέρες να δούμε κανένα ερευνητικό σκάφος κάτω από την Κρήτη. Και ο πρωθυπουργός δεν νιώθει την ανάγκη να ενημερώσει τους αρχηγούς των κομμάτων. Μόνος το παίρνει πάνω του. Το εθνικό έγκλημα αν γίνει εθνική τραγωδία θα το πάρει και αυτό πάνω του; Ήρθε η ώρα, κύριοι, να αντιγράψουμε το μοντέλο των αρχών του 20ου αιώνα. Αυτό που έκανε ο Κουντουριώτης. Εάν οι Τούρκοι πάνε κάτω από την Κρήτη, από το νησί μας, ήρθε η ώρα να τους βυθίσουμε. Έχουμε το νόμιμο δικαίωμα και την υποχρέωση στα παιδιά μας που έρχονται. Να μην τους παραδώσουμε μια μικρότερη Ελλάδα», ανέφερε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.
Καταλήγοντας ο κ. Βελόπουλος αναφέρθηκε εκ νέου στο μεταναστευτικό και είπε πως «υπάρχει μία ΜΚΟ στην Πιερία, η οποία μεταφέρει 1.000 άτομα στην Κάτω Μηλιά. Και ρωτάω ποια είναι η οργάνωση. Η απάντηση που πήραμε του κ. Χρυσοχοϊδη λέει ότι η συγκεκριμένη οργάνωση δεν είναι εγγεγραμμένη στα μητρώα του Υπουργείου. Δηλαδή, δεν είναι νόμιμη, αλλά μεταφέρει κόσμο στη χώρα λες και είναι ταξιδιώτες. Πώς γίνεται αυτό; Είναι αυτό κράτος; Θα μου πείτε ότι κυβερνάτε τέσσερις μήνες. Ναι αλλά λέγατε ότι είχατε πρόγραμμα. Υπάρχουν ΜΚΟ που λειτουργούν ανεξέλεγκτα και το Υπουργείο απαντά δεν ξέρουμε ποιοι είναι; Αυτά είναι απίστευτα πράγματα» τόνισε και συνέχισε.
«Το Ισλάμ», πρόσθεσε «δεν είναι συμβατό με τον δυτικό τρόπο ζωής. Είναι αδύναμη η ενσωμάτωση των Μουσουλμάνων. Γιατί το Ισλάμ δεν είναι θρησκεία αλλά πολιτική, θρησκευτική ιδεολογία. Είναι ένα δικαιικό σύστημα. Εγώ θέλω την Ελλάδα Ορθόδοξη, Χριστιανική, ανεκτική αλλά όχι ισλαμική».
Επανέλαβε τέλος την πρόταση της Ελληνικής Λύσης για την σύσταση Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας και πρόσθεσε: «η κ. Γεννηματά προς τιμήν της το προκρίνει. Ελπίζω και ο κ. Τσίπρας και ο κ. Κουτσούμπας να κάνουν το ίδιο».

 

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

No Comments Yet

Comments are closed