Κ. Μανδαλιανός: Θα εργαστώ άοκνα για το μέλλον του τόπου μου

Με τη στήριξη του πρώην δημάρχου, Στάθη Λαφαζανίδη και του επικεφαλής παράταξης, Κωστή Σωτηράκη ο γιατρός Κλεάνθης Μανδαλιανός θα διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο Κορδελιού Ευόσμου στις εκλογές του ερχόμενου Μαϊου. Σήμερα οι τρεις τους παρέθεσαν συνέντευξη τύπου όπου και ανακοίνωσαν από κοινού την υποψηφιότητα του κ. Μανδαλιανού, γιου του δημοτικού συμβούλου της παράταξης Λαφαζανίδη.
Προηγήθηκαν ζυμώσεις ώστε να αποφασίσουν και οι δύο παρατάξεις και η «Δυναμική Ενότητα – Δυναμική Παρέμβαση», με επικεφαλής το Στάθη Λαφαζανίδη και η «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοβουλία» με επικεφαλής τον Κώστα Σωτηράκη στην υποψηφιότητα του κ. Μανδαλιανού. Όπως είπαν οι κ.κ. Λαφαζανίδης και Σωτηράκης το όνομα του κ. Μανδαλιανού έπεσε στο τραπέζι και των δύο στρατοπέδων και αποφασίστηκε η κοινή κάθοδος.
Ο Κωστής Σωτηράκης αναμένεται να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του υποψηφίου δημάρχου ενώ ο Στάθης Λαφαζανίδης υποστήριξε ότι αποσύρεται από την ενεργή δράση στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Σύμφωνα με πληροφορίες στο ψηφοδέλτιο του γιατρού αναμένεται να ενταχθεί ο γιος του κ. Λαφαζανίδη, ο οποίος αναπτύσσει έντονη δραστηριότητα στα κοινά.
«Ήρθε η ώρα να στηρίξουμε νέα παιδιά, νέες δυνάμεις» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λαφαζανίδης υποστηρίζοντας ότι θα βοηθήσει την νέα αυτή προσπάθεια μέσα από την εμπειρία του. Ο κ. Λαφαζανίδης έπλεξε το εγκώμιο του υποψηφίου δημάρχου τονίζοντας ότι «είναι εργατικός, τίμιος και βάζει στόχους». «Για αυτό και ο συνδυασμός μας αποφάσισε να τον στηρίξει. Εμείς θα είμαστε από δίπλα του» είπε ο πρώην δήμαρχος.
«Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν σε άλλο δήμο δυο συνδυασμοί που στην προηγούμενη τετραετία πήραν τόσο μεγάλο ποσοστό και τώρα προχωρούν σε μια τέτοια σύμπραξη», είπε από την πλευρά του ο κ. Σωτηράκης και συμπλήρωσε: «Πιστεύω ότι ο κ. Μανδαλιανός έχει τα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να έχει ένας δήμαρχος και τα οποία χρειάζονται σε αυτή την δύσκολη συγκυρία που περνάει ο τόπος και η τοπική αυτοδιοίκηση».
Ο υποψήφιος δήμαρχος, Κλεάνθης Μανδαλιανός παίρνοντας τον λόγο ευχαρίστησε τους κ.κ. Λαφαζανίδη και Σωτηράκη τονίζοντας ότι πρόκειται για εργάτες της τοπικής αυτοδιοίκησης που εργάστηκαν σκληρά για τον τόπο. Χαρακτήρισε ώριμη την απόφασή του να ασχοληθεί με τα κοινά ενώ σχολίασε την απειρία του στο χώρο αυτό. «Μπορεί να με κατηγορήσουν για έλλειψη πείρας, αλλά εγώ είμαι διατεθειμένος να είμαι κοντά στους συμπολίτες μου. Η απειρία διορθώνεται, η αναξιοπρέπεια δεν διορθώνεται» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μανδαλιανός τονίζοντας ότι δεν είναι πολιτικός αλλά ένας άνθρωπος που αγαπά τον τόπο του, αφού γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει και εργάζεται στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου και θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. «Ονειρεύομαι έναν δήμο με ποιότητα ζωής», υποστήριξε.
Στα μέσα Ιανουαρίου αναμένεται να ανακοινωθούν το όνομα και το πρόγραμμα του συνδυασμού καθώς και τα πρώτα ονόματα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο.

No Comments Yet

Comments are closed