Κ. Καραγκούνης: Η κυβέρνηση επαναλαμβάνει με επιμονή όλες τις παθογένειες του παρελθόντος

Επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο αναπληρωτής Τομεάρχης Δικαιοσύνης της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Μιλώντας σήμερα στο ραδιοφωνικό σταθμό Realfm ο κ. Καραγκούνης δήλωσε χαρακτηριστικά πως «Υποτίθεται ότι αυτή η κυβέρνηση ψηφίστηκε για να φέρει κάτι το νέο στην πολιτική ζωή του τόπου και τρία χρόνια τώρα με όλες τις πράξεις της κάνει ακριβώς το αντίθετο».

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει ενστερνιστεί και επαναλαμβάνει με επιμονή όλες τις παθογένειες του παρελθόντος, όπως υποστήριξε, κάτι που τα υπόλοιπα κόμματα εξουσίας σε ένα μεγάλο βαθμό τα τελευταία τουλάχιστον χρόνια τις είχαν διαγράψει.

«Γιατί η κυβέρνηση δεν εφαρμόζει τον νόμο; Ακούω τον κ. Βασιλειάδη που έλεγε θα φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο… Υπάρχει ένα πλαίσιο αυτή τη στιγμή, το πλαίσιο αυτό είναι πάρα πολύ σκληρό. Γιατί δεν εφαρμόζεται; Γιατί δεν βγαίνει ο κ. Βασιλειάδης και ο κ.Τσίπρας να πει να εφαρμοστεί ο νόμος… Γιατί υπάρχει αυτή η παράληψη; Δεν το καταλαβαίνω», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Καταλήγοντας ο αναπληρωτής Τομεάρχης Δικαιοσύνης της ΝΔ, κατηγόρησε την κυβέρνηση για ολιγωρία και υποχώρηση σε όλα τα θέματα, καθώς δείχνει ηθελημένα ή αθέλητα να εκβιάζεται, ενώ δεν μπορεί να δημιουργήσει ένα νομοθετικό πλαίσιο που να εφαρμόζονται οι νόμοι.

 

No Comments Yet

Comments are closed