Ηθοποιός από τις “Άγριες Μέλισσες” αποκαλύπτει ότι έχασε 25 κιλά τους τελευταίους τρεις μήνες

Στο περιοδικό Τηλέραμα και τον Γρηγόρη Μελά μίλησε ο ηθοποιός Γιώργος Σουξές, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1, “Άγριες Μέλισσες”. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια, στην προσωπική του ζωή, αλλά και στα 25 κιλά που κατάφερε να χάσει τους τελευταίους τρεις μήνες.

 

Γεννήθηκα στην Αθήνα, µε καταγωγή από την Αρκαδία και την Ηλεία. Ο παππούς µου o Δηµήτρης και η γιαγιά µου η Λεµονιά ήταν βοσκοί. Τους θυµάµαι µε αγάπη. Έχω περάσει πολλά καλοκαίρια µαζί τους στην αχυρένια καλύβα τους στην Αχλαδίνη Ηλείας, ανάµεσα σε πρόβατα, σκυλιά, άλογα και άλλα ζώα.
Υπήρξα άτακτο και ατίθασο παιδί. Ήµουν κάκιστος µαθητής και όσο διάβασµα χρωστούσα από τότε το έκανα στο δεκαπλάσιο από την ηµέρα που ασχολήθηκα µε την υποκριτική. Και συνεχίζω να διαβάζω πολύ, µε σκοπό να βελτιώνοµαι στη δουλειά µου.
Από τα 17 μου ήµουν µόνιµος δηµόσιος υπάλληλος. Κλείνοντας τα 20 χρόνια, όταν απέκτησα την ειδικότητά µου ως εργοδηγός στροβίλων – λεβήτων, παραιτήθηκα για να ακολουθήσω επαγγελµατικά τον δρόµο που πραγµατικά επιθυµούσα. Οι γονείς μου δεν ήθελαν να ασχοληθώ µε το θέατρο. Η µητέρα µου έλεγε στους γνωστούς της ότι ήµουν υπάλληλος στη ΔΕΗ, ενώ ήµουν ήδη 20 χρόνια ενεργός ηθοποιός.

∆εν φοίτησα ποτέ σε κάποια δραµατική σχολή, αλλά για πολλά χρόνια δούλευα πολύ σκληρά στις πρόβες. Πιστεύω ότι το θέατρο το µαθαίνεις πάνω στη σκηνή, µε πολλή δουλειά, σεβασµό και αγάπη. Συνειδητοποίησα γρήγορα ότι ηθοποιό σε κάνει η διάρκεια και όχι η πρόσκαιρη επιτυχία. Ηθοποιός είναι αυτός που αφήνει πάνω στη σκηνή κάθε φορά καινούρια χνάρια και δεν ανακυκλώνει τα προηγούµενα.

Ήμουν παντρεμένος µε την πολυβραβευµένη σκηνογράφο – ενδυµατολόγο Άννα Μαχαιριανάκη, µε την οποία έχουµε έναν γιο, τον Κωνσταντίνο. Η σχέση µου µε την πρώην σύζυγό µου είναι εξαιρετική. Ο Κωνσταντίνος είναι 24 ετών, σπουδάζει Διοίκηση Τουρισµού στο Πανεπιστήµιο Δυτικής Αττικής και ασχολείται από πολύ µικρός µε την ιστιοπλοΐα, το τζούντο και τώρα τελευταία µε την τοξοβολία. Με αναγκάζει να βγάζω τα παπούτσια µου όταν µπαίνω στο σπίτι του και είναι αυστηρός κριτής σε ό,τι κάνω στο επάγγελµά µου.
Θα ήθελα για το µέλλον καλή υγεία, µια καλή σύντροφο, να πήγαινα στην Επίδαυρο µε µια αρχαία κωµωδία ή τραγωδία, να συνεχίσω να εργάζοµαι στην τηλεόραση και στον κινηµατογράφο, σε καλές παραγωγές, µε ρόλους που θα µου αρέσουν. Το τελευταίο τρίμηνο έχασα περισσότερα από 25 κιλά και συνεχίζω…

 

 

 

 

faysbook.gr

No Comments Yet

Comments are closed