Ισοθερμικές κάλτσες: Σε ποιες περιπτώσεις μας είναι απαραίτητες

Η πρόοδος της τεχνολογίας έχει προχωρήσει τόσο πολύ που πλέον εκτός από ισοθερμικά και κυνηγετικά ρούχα, έρχονται και οι ισοθερμικές κάλτσες να συμπληρώσουν το puzzle για ένα εξ ολοκλήρου χειμωνιάτικο outfit. Τα ισοθερμικά είναι κατασκευασμένα από διάφορα υλικά όπως είναι ο πολυεστέρας, το πολυαμίδιο, το πολυπροπυλένιο, το βαμβάκι και το μαλλί τύπου μερίνο.

Οι ισοθερμικές κάλτσες για παράδειγμα είναι απαραίτητες κυρίως τον χειμώνα, τόσο για τις καθημερινές σας δραστηριότητες όσο και για το σκι, την ορεινή πεζοπορία, το κυνήγι, τον στρατό. Θα σας προστατέψουν τόσο από τον ιδρώτα όσο και από το κρύο. Όταν είστε στα χιόνια, το κρύο δεν αστειεύεται. Χρειάζεται και σωστό παπούτσι και σωστή ισοθερμική κάλτσα, αλλιώς κάνετε μισή δουλειά. Στην εσωτερική επιφάνεια των ισοθερμικών υπάρχει συνήθως μία λεπτή επίστρωση από πολυεστέρα, η οποία βοηθάει στην σωστή μόνωση. Εξαιτίας αυτού του υλικού λοιπόν απορροφάται ο ιδρώτας και διατηρείται η επιδερμίδα στεγνή.

Συνδυάστε παπούτσια ορειβασίας και πεζοπορίας από Survival

Αν θέλετε τα πόδια σας να είναι στεγνά, τότε στο Survival θα βρείτε μοναδικές επιλογές.

Από την Aku

Οι ισοθερμικές κάλτσες της Aku απωθούν τις οσμές και διατηρούν το περιβάλλον του ποδιού στη σωστή θερμοκρασία. Για τέλεια μόνωση και για εναλλαγή θερμοκρασιών με πολλή υγρασία, θα καλύψουν 100% τις ανάγκες σας. Σε συνδυασμό με τα σωστά αθλητικά δεν έχετε να ανησυχείτε για τίποτα. Με έκπτωση, μπορείτε να βρείτε την χακί από εδώ. Τηλεφωνική παραγγελία στο 210 8011763.

Από την SPRING REVOLUTION

Οι χειμερινές κάλτσες της SPRING REVOLUTION είναι ειδικές για διάφορες δραστηριότητες στην φύση!

Οι TERMIC ACTIVE GREY, έχουν εστιάσει στο να καλύψουν όσους αγαπούν την πεζοπορία και κυριολεκτικά «λιώνουν σόλες». Ο λόγος; Προσφέρουν extra προστασία από τραυματισμούς όσο δύσκολο κι αν είναι το μονοπάτι, παρέχοντας εξαιρετική μόνωση.

Οι κάλτσες Alpine Warm Evolution είναι για εσάς που είστε μέσα στα χιόνια. Η σχεδίασή τους αποσκοπεί ακριβώς σε αυτό: να διατηρούν το πόδι ζεστό, μονωμένο και στεγνό, ακόμα και όταν η θερμοκρασία φτάνει κάτω από το μηδέν.

Συντηρήστε τις κάλτσες σας σωστά

Ακολουθήστε τις αναγραφόμενες οδηγίες για το πλύσιμο των ισοθερμικών καλτσών σας προκειμένου να τις συντηρήσετε για χρόνια. Αποφύγετε το μαλακτικό καθώς έτσι μειώνεται ο χρόνος ζωής τους.

Για επιπλέον αγορές, επιλέξτε survival.gr. Το καλύτερο e-shop για outdoor ένδυση και υπόδηση!

No Comments Yet

Comments are closed