Υποψήφιος δήμαρχος Νεάπολης Συκεών ο Λάζαρος Ωραιόπουλος – Τι αναφέρει στην ανακοίνωσή του

Με ανακοίνωσή του ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης «Αλληλεγγύη Πολιτών Νεάπολης – Συκεών» Λάζαρος Ωραιόπουλος γνωστοποίησε σήμερα την πρόθεσή του να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο Νεάπολης Συκεών.

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, αναφέρει χαρακτηριστικά: «στις επόμενες δημοτικές εκλογές αποφάσισα να είμαι στην πρώτη γραμμή μιας κοινής προσπάθειας ενεργών πολιτών, για να αφήσουμε πίσω τις μέρες της κατήφειας και της απαισιοδοξίας στον δήμο μας και να ξεκινήσουμε μια καινούρια ελπιδοφόρα πορεία». Όπως σημειώνει «η εποχή που διανύουμε προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να αλλάξουμε νοοτροπία, να αλλάξουμε τρόπο σκέψης, να αλλάξουμε στάση και συμπεριφορά για να φύγουμε μπροστά. Αυτή την ευκαιρία είμαστε αποφασισμένοι να την αδράξουμε τώρα μαζί , όλοι όσοι πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι που ζουν σε αυτόν τον τόπο μπορούν και δικαιούνται να ζήσουν καλύτερες μέρες, σε έναν πιο όμορφο, πιο ασφαλή και πιο φιλικό δήμο. Οι παλιές αντιλήψεις και οι άνθρωποι με καθεστωτική και συγκεντρωτική νοοτροπία δεν είναι σε θέση να ανταπεξέλθουν σε αυτόν, ούτε στις νέες προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά μας. Η εποχή της προσφοράς τους πέρασε, οι δυνατότητες τους εξαντλήθηκαν, η φαντασία κι η δημιουργικότητα τους στέρεψε».

Ο κ. Ωραιόπουλος τονίζει ότι «είναι η ώρα να πάρουμε την τύχη στα χέρια μας. Όσο αφήνουμε άλλους να σκέφτονται και να αποφασίζουν για μας, θα μένουμε στάσιμοι ή θα υποχωρούμε. Όχι άλλες λευκές επιταγές. Την καινούρια σελίδα στον δήμο Νεάπολης Συκεών, θα την γράψουμε όλοι μαζί. Αυτή η προσπάθεια δεν θα είναι εύκολη. Όμως την οφείλουμε στους εαυτούς μας, την οφείλουμε στη γενιά που μόχθησε πριν από μας, την οφείλουμε στα παιδιά μας, την οφείλουμε στον τόπο μας, στον Άγιο Παύλο, στη Νεάπολη, στα Πεύκα, στις Συκιές».

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν προηγηθεί διάφορες συναντήσεις και συζητήσεις προκειμένου ο κ. Ωραιόπουλος να τεθεί επικεφαλής μιας νέας δημοτικής κίνησης, που θα μπορέσει να βρεθεί απέναντι στον Σίμο Δανιηλίδη με αξιώσεις και στην οποία θα συμμετάσχουν αυτοδιοικητικά στελέχη, τόσο από το ΚΙΝΑΛ όσο και από τον ευρύτερο προοδευτικό χώρο.

No Comments Yet

Comments are closed