«Υπάρχει συναντίληψη», είπαν Μητσοτάκης-Μεϊμαράκης και έκλεισαν το εσωκομματικό θέμα

“Δεν είχαμε χάσει τίποτα” σχολίασε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης μετά τη συνάντηση που είχε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο γραφείο του προέδρου της ΝΔ στη Βουλή. Μια συνάντηση που έγινε στον απόηχο των δηλώσεών του με τις οποίες άφηνε αιχμές για τη στάση του κ. Μητσοτάκη στο θέμα της ψήφισης των δημοσιονομικών μέτρων αλλά και την προειδοποίηση που είχε κάνει ο πρόεδρος της ΝΔ σε όσους διαφωνούν με την γραμμή του.

Η συνάντηση είχε προαναγγελθεί στο περιθώριο της συνεδρίασης της ΚΟ της ΝΔ την Πέμπτη και προφανής της στόχος ήταν να πέσουν οι τόνοι, να διασκεδαστούν οι εντυπώσεις για διαφωνίες μεταξύ των δύο πολιτικών και να σταλεί το μήνυμα πως το όποιο εσωκομματικό θέμα έχει κλείσει.

Τη στρατηγική αυτή εξυπηρέτησαν και οι δηλώσεις του κ. Μεϊμαράκη μετά τη συνάντηση που κράτησε περίπου μια ώρα και έγινε σε καλό κλίμα: “ήταν μια ειλικρινής συζήτηση σε πολύ καλό κλίμα, συμπίπτουμε και θα προχωρήσουμε σε κοινή κατεύθυνση. Δεν υπάρχει θέμα παρεξήγησης ούτε καν τα συζητήσαμε αυτά”, σημείωσε και πρόσθεσε πως μεταξύ του και του προέδρου της ΝΔ υπάρχει συναντίληψη: «είπαμε τις απόψεις μας ο ένας και ο άλλος και συμπίπτουμε σε όλα».

Πηγές της Πειραιώς σημείωναν πως όντως υπάρχει συναντίληψη και πως ισχύουν όσα σημείωσε ο κ. Μεϊμαράκης.

No Comments Yet

Comments are closed