Ικανοποιούνται οι σκηνοθετικές ανησυχίες της Κρίστεν Στιούαρτ

Πραγματικότητα γίνονται τα όνειρα της Κρίστεν Στιούαρτ σχετικά με τη σκηνοθεσία. Η ηθοποιός του Χόλιγουντ φαίνεται πως είχε αυτή τη φιλοδοξία από πολύ μικρή και συγκεκριμένα η ιδέα της δημιουργήθηκε όταν σε ηλικία 11 ετών το 2002 έπαιξε τον ρόλο της κόρης της Τζόντι Φόστερ στο θρίλερ του Ντέιβιντ Φίντσερ «Δωμάτιο Πανικού».

«Δούλευα με τη Τζόντι Φόστερ κι έλεγα ότι πρόκειται να σκηνοθετήσω. Ήθελα να είμαι η νεότερη σκηνοθέτης που έχει υπάρξει ποτέ», δηλώνει η 27χρονη ηθοποιός σε συνέντευξή της.

Μπορεί να της πήρε περισσότερο χρόνο από αυτό που αρχικά πίστευε αλλά το όνειρο της Κρίστεν Στιούαρτ γίνεται πραγματικότητα, καθώς σκηνοθετεί την ταινία μικρού μήκους με τίτλο «Come Swim». «Είναι το πρώτο βήμα μου για κάτι που ήθελα να κάνω καιρό», δήλωσε.

Με τον τρόπο αυτόν ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην διαρκώς εξελισσόμενη καριέρα της νεαρής ηθοποιού. Παράλληλα, αναπτύσσει και άλλα σχέδια. Ανάμεσά τους είναι κι ένα σενάριο που αποτελεί μια διασκευή απομνημονευμάτων αν και δεν έχει αποκαλύψει σε ποιον ανήκουν.

No Comments Yet

Comments are closed