Η Τούνη με μπουστάκι και κολάν πιο σέξι απ΄ότι με εσώρουχα!!!

Την έχουμε δει σε πολλές φωτογραφίες μόνο με τα εσώρουχα, αλλά αυτό που φοράει στη νέα φωτογραφία της η Ιωάννα Τούνη είναι ακόμα καλύτεροΣε μια εποχή που το 80% των γυναικών έχει βγάλει μια ημίγυμνη ή γυμνή φωτογραφία της στα social media, έχουν αλλάξει οι αξίες. Παλιότερα οι άντρες αναζητούσαν το γυμνό γιατί ήταν σπάνιο. Τώρα ψάχνουν το ντυμένο. Αυτό που το ένδυμα αναδεικνύεται από το κορμί. Κι η Ιωάννα Τούνη το πετυχαίνει με ό,τι κι αν φορέσει.

Στις περισσότερες αναρτήσεις της στο Instagram το κόνσεπτ περιλαμβάνει εκείνη στο κρεβάτι, στον πάγκο της κουζίνας, σε καναπέ ή και όρθια, αλλά με την ενδυμασία της να είναι…ανάλαφρη. Κοινώς, η Τούνη φοράει μόνο τα εσώρουχα της. Άλλες φορές λείπει ένα από τα δύο και τα χέρια της λειτουργούν ως κάλυμμα. Όλες αυτές μαζί αντικρύζουν την ήττα μπροστά σε φωτογραφίες όπου φοράει σέξι ρούχα.

Όπως θα δεις και στη χθεσινή της ανάρτηση. Η Ιωάννα Τούνη φοράει ένα μπουστάκι και ένα σορτσάκι κολάν. Και τα δύο κολλητά πάνω στο καλλίγραμμο κορμί της. Και τα δύο αναδεικνύουν τα προσόντα της και τελούν τον σκοπό τους στην τελειότερη μορφή του.

Το ντεκολτέ, οι κοιλιακοί της, οι γλουτοί της, όλα είναι βγαλμένα από ποίημα. Κι η Ιωάννα που κάνει οτοστόπ κάπου στην Τσιμισκή ρίχνει και την προκλητικά ωραία ερώτηση της. «Εσύ θα σταματούσες;» αναρωτιέται. Πόσοι θα έλεγαν Ναι και πόσοι (δεν) θα έλεγαν Όχι;

No Comments Yet

Comments are closed