Η τελευταία δημοσκόπηση στην Α’ Θεσσαλονίκης για την ΝΔ, οι διερευνητικές για τον Δήμο Θεσσαλονίκης και οι πρώτες μεταγραφές του Χρίστου Βάρδα για τον Δήμο Καλαμαριάς.

Γράφει ο «Φωτογράφος»

Η κακοκαιρία Μπάλος τα έκανε όλα μούσκεμα στο πέρασμα της και πολλοί δήμοι είχαν προβλήματα από την διαχείριση της νεροποντής. Το θέμα είναι ότι ευτυχώς δεν είχαμε θύματα… Παράλληλα η Θεσσαλονίκη είχε την τιμητική της από την συνεδρίαση της ΚΕΔΕ και την έκθεση beyond… Οι μέρες περνούν όμορφα και βροχερά, για να δούμε όμως μερικά παραπολιτικά..

Επιστροφή στην ελληνική εκλγική πραγματικότητα όπως μαθαίνω για την Σπυράκη και τον Κυρτσο, αφού δεν θα είναι ξανά υποψήφιοι για την ευρωβουλή. Το ίδιο και για τον Θοδωρή Ζαγοράκη…

Μαθαίνω από την πιάτσα ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς θέλει να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής… για να δούμε τις τελικές αποφάσεις…

Ερωτηματικό η στάση του Γιώργου Παπανδρέου για τα εσωκομματικά του ΚΙΝΑΛ..

Ύποπτα πράγματα ακούγονται και σε ακόμα 2 νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης μετά την υπόθεση που έγινε στο «Γεννηματάς»… Όχι με σεξιστικό περιεχόμενο αλλά με άλλης φύσεως θέματα…

Στην Καλαμαριά μαθαίνω και ειδικότερα στην ΔΕΤΕΚ ως διευθύνων σύμβουλος πηγαίνει ένας Οννεδίτης, ο Ανέστης Φίσκας. Φαίνεται πως γίνεται προσπάθεια ανοίγματος από τον Δήμαρχο.

Η είσοδος Χρηστίδη την τελευταία στιγμή θα αλλάξει το παιχνίδι στα εσωκομματικά του ΚΙΝΑΛ… Πάντως μέχρι στιγμής υπογραφές έχει καταθέσει μόνο ο Ανδρέας Λοβέρδος. Στην Θεσσαλονίκη τα πράγματα είναι κρύα ακόμα για τα τοπικά στελέχη..

Τρεις μεταγραφές με μεγάλη ιστορία για τον Χρίστο Βάρδα απο νωρίς για το νέο του ψηφοδέλτιο για τον Δήμο Καλαμαριάς ανακοινώθηκαν και από οτι φαίνεται θα έχουμε μεγάλη συνέχεια… ο Βάρδας επιμένει στην ουσία και όχι στα επικοινωνιακά τεχνάσματα και στις θεωρητικές τυμπανοκρουσίες …

Πρώτες διερευνητικές ξεκίνησαν επίσημα στον Δήμο Θεσσαλονίκης για τον ανασχηματισμό που θα έχει ενδιαφέρουσες αλλαγές αλλά χωρις τον απαιτούμενο πάγκο που δεν διαθέτει ο δήμαρχος .. θα έχουν ενδιαφέρων οι δικαιολογίες μερικών αντιδημάρχων να μην φύγουν από το σχήμα αλλά και άλλων για να μπουν σε αυτό..

Ακόμα μια δημοσκόπηση έτρεξε για την Α’ Θεσσαλονίκης .. μετρήθηκε πάλι η Σπυράκη και Πατουλίδου.. Τα αποτελέσματα από οσο έμαθα είναι τα αναμενόμενα .. μέσα στις εκλόγιμες θέσεις και οι δύο με φθορά παλαιότερων προσώπων… στις πρώτες θέσεις απο τους παλιούς η Έλενα Ράπτη με μεγάλη διαφορά και ανοδικά πλέον κινείται ο Σταύρος Καλαφάτης ..

Ανεβάζει στροφές ο Λίλτσης για τον Δήμο Παύλου Μελά…

Δημοσκόπηση έγινε στον Δήμο Λαγκαδά. Η εικόνα απογοητευτική για την σημερινή διοίκηση στα μεγάλα θέματα. Κερδισμένη η Νίκη Ανδρεάδου με μεγάλη θετική γνώμη και παρουσία νίκης..

Καλό ΣΚ να έχετε..

No Comments Yet

Comments are closed