Η συγκίνηση του Βασίλη Κικίλια και η … δύναμη της αγάπης

Μεγάλη συγκίνηση κυρίευσε χθες τον νιόπαντρο Τομεάρχη της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Κικίλια. Η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του Τομεάρχη ήταν έντονα φορτισμένη συγκινησιακά γι αυτόν. Πρώτα ήρθε η αναφορά στον πρόσφατο γάμο του – μόλις την Κυριακή- για τον οποίο σημείωσε ότι από την Κυριακή έως και χθες έχει λάβει μεγάλη αγάπη τόσο στην προσωπική του ζωή όσο και εντός της αιθούσης αλλά και από τον κόσμο και όλους όσους βρέθηκαν χθες στην προεκλογική του εκδήλωση. Με τη φράση «Η αγάπη είναι η δύναμη που όλα τα νικά», και τη σύζυγό του Τζένη Μπαλατσινού στα πρώτα καθίσματα ο Βασίλης Κικίλιας έδωσε το στίγμα μιας συγκινησιακά φορτισμένης ομιλίας.

Αναφέρθηκε στα καθημερινά προβλήματα του πολίτη και των οικογενειών που μεγαλώνουν τα παιδιά τους σε υτή τη χώρα. Για να αναφαερθεί λίγο αργότερα στην ένοια του πατριωτισμού και την πραγματική του σημασία λέγοντας:

«Δεν μπορώ να σκεφτώ πιο αγνή, πιο καθαρή και πιο πατριωτική εικόνα από αυτή 12 πιτσιρικάδων που φορούν την φανέλα της εθνικής ομάδας μπάσκετ με το εθνόσημο στο πέτο, ακούν τον εθνικό μας ύμνο και έχουν φτάσει στο πιο ψηλό σκαλοπάτι του βάθρου τιμώντας τα εθνικά μας χρώματα» σημειώνοντας: «κάποτε ήμουν κι εγώ ένας από αυτούς», με τη φωνή του να «σπάει» από τη συγκίνηση και χωρίς να καταφέρει να εμποδίσει τα δάκρυα που έτρεξαν από τα μάτια του τα οποία λίγο αργότερα σκούπισε με ένα μαντήλι που εβγαλε από την τσέπη του.

Στην προεκλογική εκδήλωση Κικίλια παρέστησαν μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Περρής, ο οποίος καθόταν δίπλα στην Τζένη Μπαλατσινού, ο Νίκος Χαρδαλιάς που μόλις είχε ανακοινωθεί ως αναπαληρωτής γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, ο ηθοποιός Χάρης Ρώμας, και πλήθος στελεχών της γαλάζιας παράταξης.

 

No Comments Yet

Comments are closed