Η «επιστροφή» του Μιχάλη Αγγελόπουλου στη Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης

Στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης επιστρέφει ο Μιχάλης Αγγελόπουλος, εκεί όπου από το 2004 έως το 2007 διετέλεσε Περιφερειάρχης.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ και Δήμαρχος Σάμου επισκέπτεται για δύο ημέρες την περιοχή, από τη Μεγάλη Δευτέρα, 22 Απριλίου έως και τη Μεγάλη Τετάρτη, 24 Απριλίου, στο πλαίσιο των προεκλογικών ζυμώσεων και συναντήσεων που πραγματοποιεί στο δρόμο προς τις Ευρωεκλογές.

Ο ίδιος μάλιστα στην ανακοίνωση για την επίσκεψή, ανήρτησε ένα ιδιαίτερα συναισθηματικό και συγκινητικό κείμενο, στο οποίο αποτυπώνεται η ιδιαίτερη σημασίαπου είχε για τον ίδιο η εν λογω θητεία.

Στο κείμενό του μεταξύ άλλων ο κ. Μ. Αγγελόπουλος σημειώνει:

 

Είχα την τιμή να υπηρετήσω τους πολίτες μιας από τις πιο όμορφες, αλλά και λιγότερο προσεγμένες από το κράτος περιοχές της Ελλάδας, ως Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης (2004-2007).

Νοιάστηκα γι’ αυτόν τον θαυμάσιο τόπο, με τους φιλόξενους και άξιους ανθρώπους. Έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό προκειμένου να λυθούν όσα περισσότερα από τα -πολλά, δυστυχώς – προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ήταν μια θητεία γόνιμη και ουσιαστική, απ’ την οποία διατηρώ τις καλύτερες αναμνήσεις και τη γνωριμία με μερικούς από τους πιο άξιους ανθρώπους και καλούς φίλους που είχα και έχω στη ζωή μου.

Θα είμαι εκεί με αγάπη και μεγάλη χαρά, για να συναντήσω φίλους, συνοδοιπόρους και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας στον αγώνα μέσα από τα όργανα της Ευρώπης.

 

No Comments Yet

Comments are closed