Η προετοιμασία της 84ης ΔΕΘ στο επίκεντρο της συνάντησης του υφ.Εξωτερικών Κ. Φραγκογιάννη με την Ινδή πρέσβη

Οι διμερείς σχέσεις και η προετοιμασία της 84ης ΔΕΘ, στην οποία η Ινδία είναι τιμώμενη χώρα, συζητήθηκαν κατά τη συνάντηση του υφυπουργού Εξωτερικών για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφεια, Κώστα Φραγκογιάννη, με την πρεσβευτή ης Ινδίας στην Ελλάδα, Σάμα Τζέιν.

Κατά τη συνάντηση  σύμφωνα με το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, στην οποία συμμετείχε και ο γενικός γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας, Γρηγόρης Δημητριάδης, έγινε μια ουσιαστική συζήτηση, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών. Όπως επισημαίνεται, μέσα από ένα ευρύ πρόγραμμα εκδηλώσεων και παρουσία εταιρειών υψηλής τεχνολογίας, ενέργειας και φαρμάκων, θα παρουσιάσει η ινδική αποστολή στην ΔΕΘ το στίγμα της χώρας που αναπτύσσεται με εκρηκτικά ποσοστά και διεκδικεί να γίνει η τρίτη οικονομική δύναμη στον πλανήτη την επόμενη 15ετία.

Σε παράλληλες εκδηλώσεις που θα διεξαχθούν σε όλη τη διάρκεια των επτά ημερών της έκθεσης, γίνεται γνωστό, θα παρουσιαστούν πολιτιστικές δράσεις από την Ινδία που ξεπερνά τα 1,4 δισ. πληθυσμό.

 

No Comments Yet

Comments are closed