Η Νικολέττα Ράλλη έχει τον ασταμάτητο με το ντεκολτέ της!!!

Ασταμάτητη κι αδυσώπητη η Νικολέττα Ράλλη που ποστάρει κάθε φορά φωτογραφία της με αβυσσαλέο ντεκολτέ και κολάζει τους πάντες.

Από ένα σημείο και μετά παύει να έχει πλάκα. Παύει να είναι πρωτότυπο και να δημιουργεί τα ίδια πάθη. Από ένα σημείο και μετά καταντά κουραστικό και βαρετό. Αυτές είναι μερικές φράσεις που δεν είπε ποτέ κανείς με τη Νικολέττα Ράλλη.  Τα ακριβώς αντίθετα τους είναι τα μόνα που ισχύουν με την περίπτωσή της.

Εντός του 2019 οι αναρτήσεις της Νικολέττας έχουν ένα στυλ. Σαν μια ομάδα που παίζει σταθερά το ίδιο σύστημα. 0-0-0-11. Γιατί με τις φωτογραφίες της έχει καταργήσει άμυνα-κέντρο-επίθεση κι έχει βάλει όλη την εντεκάδα στα δίχτυα.

Η Νικολέττα Ράλλη έχει επιδοθεί το τελευταίο διάστημα σε ένα μπαράζ αναρτήσεων, με όλες να αφορούν το ντεκολτέ της. Όχι, η ίδια δεν το τοποθετεί στο επίκεντρο. Τουλάχιστον όχι με εμφανή τρόπο. Αλλά με αυτά που φοράει είναι αδύνατον για τον οποιονδήποτε να καταφέρει να κοιτάξει κάπου αλλού. Ο μόνος τρόπος είναι να κάνει ότι και η Νικολέττα στην τελευταία της ανάρτηση.

Να κλείσει τα μάτια, να καθαρίσει το μυαλό και να φανταστεί κάτι άλλο. Και μόλις τα ανοίξει, να έχει πάει τσάμπα όλη η προεργασία. Κι αυτό γιατί η Νικολέττα Ράλλη με το κόκκινο φόρεμα της κατακλύζει διαρκώς τη σκέψη. Εκείνη ποζάρει με κλειστά μάτια και ντεκολτέ απ΄αυτά που μόνο εκείνη διαθέτει κι ο θεατής κοιτάζει με το μυαλό ορθάνοιχτο.

No Comments Yet

Comments are closed