Η Μαρία Κορινθίου με μαύρο σουτιέν και πόζα που προκαλεί τη φαντασία!

Η επάνοδος της στο μελαχρινό συνοδεύτηκε κι από μια σειρά αναρτήσεων με εσώρουχα. Η Μαρία Κορινθίου πιστοποιεί κάθε φορά όλους τους επαίνους.

Μετά από ένα εφτάμηνο-οχτάμηνο που το μελαχρινό είχε δώσει τη θέση του στο ξανθό, επιστρέψαμε στα συνηθισμένα. Μόνο που με τη Μαρία Κορινθίου τα συνηθισμένα δεν έχουν αρνητική χροιά, δεν είναι ρουτινιάρικα. Είναι επιστροφή στις ρίζες, στον τόπο που αγαπάμε και μεγαλώσαμε. Ίσως η πιο ταιριαστή παρομοίωση.

Δεν προσιδιάζει τίποτα διαφορετικό στη Μαρία. Το μελαχρινό είναι κάτι που είχε λείψει και στην ίδια και το περίμενε πως και τι. Το εγκαινίασε ξανά με τη φωτογράφιση της στο People της Κυριακής και πλέον το ποστάρει ανελλιπώς. Και το ευτύχημα για όλους μας είναι πως δεν το ποστάρει σκέτο. Υπάρχει μια ακολουθία πραγμάτων που το συνοδεύουν.

Η Μαρία Κορινθίου με εσώρουχα. Αυτή είναι η σταθερά στις τελευταίες της αναρτήσεις και πρόκειται για πληρωμένες τοποθετήσεις προϊόντων. Κι αυτό το αναφέρουμε γιατί μας δίνει την ευκαιρία να πούμε ότι η Μαρία πληρώνεται κι εμείς οι υπόλοιποι «την πληρώνουμε».

Γιατί για να ικανοποιήσει αυτή την ιδιότητα του influencer, ο ανδρικός πληθυσμός υφίσταται το κρύο ντους της θέας της. Μια θέα που οδηγεί αναπόφευκτα στο κλισέ περί Ελληνίδας Μπελούτσι. Μήπως όμως θα πρέπει από δω και πέρα οι μελαχρινές στο εξωτερικό να παρομοιάζονται με τη Μαρία; Η Ισπανίδα Κορινθίου, η Γαλλίδα Κορινθίου κτλ. Γιατί αυτή την πόζα της φωτογραφίας και αυτό το μπούστο δεν προσομοιάζουν πουθενά. Είναι μοναδικά σαν τη Μαρία.

No Comments Yet

Comments are closed