Η Ελένη Φύκα νέα γενική γραμματέας του Δήμου Καλαμαριάς

Ένα πρόσωπο με μεγάλη εμπειρία στην αυτοδιοίκηση καθώς από το 2006 είναι εκλεγμένη νομαρχιακή και περιφερειακή σύμβουλος επέλεξε για την νευραλγική θέση του γενικού γραμματέα του Δήμου του ο νέος δήμαρχος Καλαμαριάς Γιάννης Δαρδαμανέλης.

Πρόκειται για την Ελένη Φύκα που αποδέχθηκε την πρόταση και από την 1η Σεπτεμβρίου θα είναι η νέα γενική γραμματέας ενός από τους μεγαλύτερους δήμους της χώρας.

Η κα. Φύκα είναι έμπειρος αυτοδιοικητικό στέλεχος εκλέχθηκε νομαρχιακή σύμβουλος Θεσσαλονίκης στις εκλογές του 2006 και του 2010 και περιφερειακή σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας στις εκλογές του 2014.

Έχοντας ταυτόχρονα σπουδές μουσικής και εμπειρία σε θέματα πολιτισμού μεταξύ άλλων διετέλεσε εντεταλμένη σύμβουλος Τουρισμού-Πολιτισμού, Δημοσίων Σχέσεων και πρόεδρος της ΝΕΛΕ όπου συντόνισε σημαντικές εκπαιδευτικές δράσεις σε όλο το νομό.

Μέχρι πρόσφατα ήταν υπεύθυνη Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΝΔ στην Κεντρική Μακεδονία.

Είναι οικονομολόγος του ΑΠΘ και εργάζεται ως εφοριακός-ελεγκτής ΑΑΔΕ. Έχει μακρά πορεία και στο συνδικαλισμό καθώς θήτευσε στο Δ.Σ. της ΔΑΚΕ και Ε.Κ.Ο Εφοριακών και είναι εκλεγμένο μέλος της Ε.Δ.Ο.Θ.

  • Η ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Δαρδαμανέλης έχει καταλήξει στο σχήμα της διοίκησής του και θα αξιοποιηθούν ως αντιδήμαρχοι στελέχη μόνο από την παράταξή του. Έτσι θα επιδιώκει ad hoc την πλειοψηφία στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.
No Comments Yet

Comments are closed