Η απάντηση του Γεωργιάδη στην Κουντουρά και η αντίδραση της υπουργού Τουρισμού

Με σκληρή γλώσσα απάντησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, στην υπουργό Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, με αφορμή τις κατηγορίες που εξαπέλυσε κατά την τοποθέτησή της προς το πρόσωπό του.

«Κυρία υπουργέ καταδικάζω κάθε επίθεση εναντίον σας και οποιαδήποτε απειλή εναντίον του προσώπου σας και της οικογένειάς σας», σημείωσε στην παρέμβαση του ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και συνέχισε:

«Θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν κάνατε το ίδιο του 2012, όταν είχατε πάει στους ΑΝΕΛ και άνθρωποι όπως εγώ που ψηφίζαμε το πρόγραμμα που τελικά υποστηρίξατε, είχαμε 200 mail την ημέρα που κατηγορούσαν και έβριζαν εμάς και τις οικογένειές μας. Τότε, όμως, δεν είδα να έχετε την ίδια ευαισθησία με εμένα».

Στην παρέμβασή του ο κ. Γεωργιάδης κατηγόρησε την Έλενα Κουντουρά ότι αντάλλαξε τη συνείδησή της με την υπουργική καρέκλα.

«Ξεχάσατε, όμως, ότι αυτός που αποκάλυψε ότι ο πατέρας σας έγραψε τον ύμνο της 21ης Απριλίου δεν ήμουν εγώ κ. Κουντουρά, αλλά ο κ. Καμμένος, τον οποίο είχατε αρχηγό μέχρι χθες, αλλά για τον κ. Καμμένο δεν είπατε τίποτα που σας κατηγόρησε για όλα αυτά», κατέληξε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Τα όσα είπε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έφεραν την αντίδραση της Έλενας Κουντουρά, η οποία σημείωσε:

«Αυτό ακριβώς υπονόησα στην ομιλία μου. Ότι ο κύριος Γεωργιάδης, για κάποιο λόγο, αντί να ασχολείται με τη δική του πολιτική ασχολείται μόνο μαζί μου. Με έχει στοχοποιήσει παντού τις τελευταίες δύο εβδομάδες με τα χειρότερα λόγια. Και κρίνεται από αυτό. Δεν θέλω να συνεχίσω, να πω τίποτα άλλο».

No Comments Yet

Comments are closed