Η απάντηση Μυλόπουλου σε δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για καθυστέρηση στο έργο του μετρό

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook επέλεξε να απαντήσει σε δημοσίευμα της «Καθημερινή» ο πρόεδρος της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε., Γιάννης Μυλόπουλος.

Στο δημοσίευμά της η «Καθημερινή» αναφέρεται στην επιστολή της «Άκτωρ» προς την Αττικό Μετρό όπου γίνεται λόγος για καθυστερήσεις στο έργο του μετρό Θεσσαλονίκης.

Η ανάρτηση του κ. Μυλόπουλου

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ!
Λίγες μέρες πριν η «Αττική Οδός ΑΕ», στην οποία βασικός μέτοχος είναι η «Ελλάκτωρ», μητρική εταιρεία του Άκτορα, ανακοίνωσε μονομερώς αύξηση των διοδίων προεκλογικά, με εφαρμογή από 1ης Ιουλίου, μια εβδομάδα δηλαδή πριν τις εθνικές εκλογές.
Σήμερα η Καθημερινή δημοσιεύει ολόκληρη την επιστολή της «Άκτωρ» προς την Αττικό Μετρό ΑΕ, (αλήθεια, που την βρήκε;) με την οποία η εργοληπτική εταιρεία επικαλείται συνήθη ζητήματα καθυστερήσεων στις εγκρίσεις των μελετών στο Μετρό Θεσσαλονίκης, για να εγείρει αξιώσεις αποζημιώσεων από το δημόσιο προς όφελός της.
Ξεπερνώντας την «ελαφρότητα» με την οποία ο εργολάβος αντιμετωπίζει το σοβαρό για την ασφάλεια του έργου ζήτημα της έγκρισης των μελετών που υποβάλλει προς το δημόσιο, αποκαλύπτεται και στις δυο κινήσεις η ίδια παλιά, γνωστή κερδοσκοπική τακτική των εργολάβων:
Εκμεταλλευόμενοι την προεκλογική περίοδο και τη ρευστή πολιτική συγκυρία και προσπαθώντας να δημιουργήσουν τετελεσμένα για την επόμενη κυβέρνηση, διεκδικούν επιπλέον κέρδη για τον εαυτό τους, σε βάρος βεβαίως του ελληνικού λαού.

No Comments Yet

Comments are closed